kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Say: O kadınla hiç biraraya gelmedim

Bir şarkısına eşlik etmesi için Fazıl Say ile görüşen Banu Zorlu, sarkıntılık yapan ünlü piyaniste tokatı yapıştırmış! İddialara göre Zorlu çıkaracağı albümü için reklam turunda..
Tokatı yedi, yere düştü
İki haftadır konuşulan bir söylentiye göre, piyanist Fazıl Say ile şarkıcı Banu Zorlu arasında garip bir olay yaşandı. Zorlu, bir şarkısına piyanoda eşlik etmesi için Say'ı aradı ve görüşmek istedi. İkili W Otel'de bir araya geldi. Zorlu konuşurken, ünlü piyanist de şarkıcının elini öpmeye başladı. Buna sinirlenen Zorlu, Say'a tokat attı ve Say sandalyeden düştü.

Hiç bir araya gelmedik ki!
Banu Zorlu konuyla ilgili konuşmazken, Say ise şu açıklamayı yaptı: "Evet Banu Zorlu beni aradı ve bir şarkısına piyanoda eşlik etmemi istedi. Ancak iş yoğunluğumdan buluşma teklifini bile kabul etmedim. Biz hiç bir araya gelmedik!" Yeni albüm çıkaran Zorlu'nun bu dedikoduya yanıt vermemesi, 'Reklam yapıyor' dedikodularını beraberinde getirdi.

Zor durumda!

W Otel'de yaşandığı söylenen dedikodular, Banu Zorlu'yu yeni çıkan albümünün reklamını yapıyor dedikoduları nedeniyle zor durumda bıraktı.
Haberin fotoğrafları