kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen’in programı dansçı kızlarla yaptığı dans gösterisi ile başladı.

Gülben'in 'Sürpriz' şovuna Mehmet Ali Erbil'den sürpriz!

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
atv'nin yeni şovu 'Gülben Ergen'le Sürpriz'in ilk konukları; Ayşe Hatun Önal, Hüsnü Şenlendirici ve Tuna Kiremitçi oldu. Davet edilen Mehmet Ali Erbil ise son anda yayına çıkmadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Gülben'in 'Sürpriz' şovuna Mehmet Ali Erbil'den sürpriz!
atv'nin yeni şov programı 'Gülben Ergen'le Sürpriz', önceki gece yayın hayatına başladı. Konuklar arasında yer alacağı açıklanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yayına katılmaması ise Ergen'e sürpriz oldu. Bunun üzerine programın yapımcısı Okan Bayülgen, konuk koltuğuna oturdu. Bayülgen; Erbil'in sahneye çıkma sıralaması nedeniyle programa katılmadığını açıklayarak "Onu durdurmak için arabasının önüne bile atladım ama durduramadım" şeklinde konuştu.

ÇOCUK MUHABBETİ YAPILDI
Gülben Ergen ve dansçıların performansıyla start alan şova; Ayşe Hatun Önal, Hüsnü Şenlendirici ve Tuna Kiremitçi konuk oldu. Bayülgen'in de sohbete katılması geceyi renklendirdi. Gülben Ergen ile Tuna Kiremitçi çocukları hakkında konuşurken, Okan Bayülgen "Bu konu uzar, bunlar çocuklarını anaokuluna yazdırırlar" diye espri yaptı. Ardından Ayşe Hatun Önal'a "Biz seninle konuşalım" diyen şovmen, Önal'ın "Ben de seneye doğuracağım!" sözleri üzerine "Kimden?" diye sordu ama yanıt alamadı.