kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sapığı bardaktaki parmak izi yakalattı

Yeni Haber
Bursa'da evlere girerek bayanlara cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen sapık, son girdiği evde su içtiği bardaktaki parmak izlerinden yakalandı.
Bursa'da ev sahiplerini tanıdığını söyleyerek girdiği evlerde bayanlara cinsel tacizde bulunan sapık, son gittiği evde su içtiği su bardağındaki parmak içinden yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre; Bursa'da başta merkez Osmangazi İlçesi olmak üzere, Özellikle Başaran mahallesi gibi muhtelif yerlerde kapıların zilinden ev sahibinin ismini öğrenerek zili çaldıktan sonra bayanlara yaşı büyükse "Ben bizin kocanızı, küçükse babanızı tanıyorum. Bana telefonu lazım verebilirmisiniz kaybettim." diyerek telefonu isteyen zanlı daha sonra evdeki bayandan su istiyor.

Evde bulunan bayanların yalnız olduğunu anlayan Yunus Y.,(33) su getirmeye giden kadının ardından girerek bulduğu kesici bir aletle tehdit ettiği bayanlara cinsel tacizde bulunuyor.

Bu tür şikayetlerin artması ve olay şeklinin ise aynı olmasından yola çıkan Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile 5 ay sonra sapık yakayı son işinde su içtiği bardakta bıraktığı parmak içinden ele verdi.

Öncelikle sapığın suç haritasını çıkaran emniyet mensupları, ardından çizdikleri eşgal doğrultusunda çalışmalarına başladı. Her olayında rahat kaçabilmesi için müstakil ve tek katlı evleri seçen sapık Yunus Y.'nin, Başaran Mahallesi'nde girdiği son evde su içtiği bardakta bıraktığı parmak izi ile 15 Ekim 2007'de Kars'ta karıştığı bir bıçaklı yaralama olayında alınan parmak izleri karşılaştırıldı.

Parmak izlerinin aynı olduğu anlaşılınca Bursa sapığı Yunus Y., yakayı ele verdi. Şu ana kadar sapık Yunus Y., hakkında 4'ü küçük yaşta 10 müştekinin bulunduğu öğrenildi. Yunus Y., sorgulanmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

CİHAN