kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Mayıs 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lüks otomobilde suikast silahları!

Yeni Haber
Kadıköy'de uygulama yapan Yunus ekipleri, arama yaptıkları Auidi A6 marka lüks otomobilde, bir adet üzerine el yapımı susturucu takılı Uzi, bir adet Glock ve bir adet Smith Wesson marka silah ele geçirdi. Konuya ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgile göre, İçerenköy'de uygulama yapan Yunus ekipleri, 34 FB 6580 plakalı Audi A6 marka otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan polis, bir adet üzerine el yapımı susturucu takılı Uzi, bir adet Glocak ve bir adet Smith Wesson marka silah ele geçirdi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, İçerenköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.


Kadıköy'de, bir adet üzerine el yapımı susturucu takılı Uzi, bir adet Glocak ve bir adet Smith Wesson marka silahın ele geçirildiği 34 FB 6580 plakalı Auidi A6 marka otomobilin İstanbul Servis Aracı İşletmecileri Odası'na ait olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan şahıslardan 2'sinin oda başkanı Musa Çakrak'ın koruması, diğer 4'ünün ise bu kişilerin arkadaşları olduğu öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İçerenköy'de uygulama yapan Yunus ekipleri, 34 FB 6580 plakalı Audi A6 marka otomobili durdurdu. Otomobilde arama yapan polis, bir adet üzerine el yapımı susturucu takılı Uzi, bir adet Glock ve bir adet Smith Wesson marka silah ele geçirdi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, İçerenköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu arada, olayla ilgili yapılan ilk araştırmalarda; otomobilin İstanbul Servis Aracı İşletmecileri Odası'na ait olduğu, yakalananlardan 2'sinin ise oda başkanı Musa Çakrak'ın koruması olduğu iddia edildi.

Öte yandan, İstanbul Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkan Yardımcısı Halit Barna, konuya ilişkin kendilerine herhangi bir bilginin ulaşmadığını söyledi.