kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Lezzet güneşi

Etimek salatası
Kabağı, patlıcanı ve havucu küp küp doğrayıp, kızartın. Havlu kağıdın üzerine çıkartıp, fazla yağını bırakmasını sağlayın. Kızarttığınız sebzeleri bir kaba alın. Bezelyeyi, ince kıyılmış maydanozu, turşuyu, cevizi, sarmısaklı yoğurdu, mayonezi ekleyip, karıştırın. Servis yapacağınız zaman küçük küçük kırdığınız etimekleri de katıp hemen servis yapın.

Malzemeler
*
1 adet kabak
* 1 adet havuç
* 1 adet patlıcan
* 1 su bardağı haşlanmış bezelye
* 5 dilim etimek
* 1 çorba kaşığı ceviz
* 1/2 demet maydonoz
* 3 adet salatalık turşusu
* 2 su bardağı sarmısaklı yoğurt
* 1 çorba kaşığı mayonez