kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Beyaz salata

Tavuğu haşlayıp, soğutun ve etlerini küp küp doğrayın. Salatalıkları yıkayıp, kabuklarını soymadan rendeleyin. Tavuk etlerini, yoğurdu, mayonezi, dereotunu, rendelediğiniz salatalıkları ve tuzu da ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız salatayı servis tabağına alıp, üzerine yağ gezdirerek servis yapın.

MALZEMELER 8 kişilik
*
1 adet tavuk göğsü

* 3 su bardağı süzme yoğurt

* 2 çorba kaşığı mayonez

* 1 demet dereotu

* 3 adet salatalık

* 1 çorba kaşığı zeytinyağı

* Tuz