kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yasemin Altan, Aysun Kayacı’ya yüklenenlere sert çıktı: Kızı sadece yatılacak sarışın olarak tanımlıyorlar!

Kendi hayatına giren kadınlara bak

BÜLENT İPEK
Kiremitçi, "Kayacı ile temsili demokrasiyi tartışmak istiyorum" diye yazınca eski eşi çok kızdı: Onu aşağılayanlar dönüp kendi hayatlarına giren kadınlara baksa keşke!..
YEMEĞE ÇIKMAK İSTİYORUM
Aysun Kayacı'nın "Benim oyumla çobanın oyu niye eşit?" sözleri Tuna Kiremitçi ile eski eşi Yasemin Altan'ı karşı karşıya getirdi! Kiremitçi, Kayacı için, "Bütün erkek yazarlar gibi ben de Aysun Kayacı'yla akşam yemeğine çıkmak ve onunla temsili demokrasinin sorunlarından konuşmak istiyorum" diye yazınca eski eşinin tepkisini çekti. Altan, kendisini terk edip İclal Aydın'la evlenen sonra boşanıp geri dönen Kiremitçi'ye cevap niteliğinde şunları yazdı:

SADECE YATILACAK SARIŞIN
"Korumaya çalışanlar bile kızı aşağılıyorlar. Kızı sadece yatılacak başka da bir şey yapılmayacak sarışın olarak tanımlıyorlar. Bu nasıl bir şey? Yok mu bu kıza sahip çıkacak biri ya da birileri? Onu aşağılayanlar bir dönüp kendi hayatlarına giren kadınlara baksalar keşke... Aysun ortalıkta ve manken diye aşağılanabilir ama sizin çevrenizdeki gizli kapaklı iş çevirenler hanımefendi muamelesi görür öyle mi?"

KİREMİTÇİ NE YAZMIŞTI?
"Anladığım kadarıyla bugünlerde erkek aydınlarımızın en büyük hayali bu. Beni özel kılansa açıkça söyleyecek kadar cesur olmam. İstiyorum ki restoran çıkışında etrafımızı saracak kameralara şu açıklamayı yapalım: "Sakin olun, sadece arkadaşız. Ayrıca problemi çözdük: Bundan sonra üniversite mezunlarının oyu dört sayılsın. Lise mezunlarının oyu üç, ilkokul mezunların iki, okuma yazma bilmeyenlerin oyuysa bir sayılmalı."
Haberin fotoğrafları