kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yeşim Salkım, evliliği düşündüğü sevgilisi Hakan Eratik’le nikah masasına oturursa beşinci kez evlenmiş olacak.

Yeşim Salkım sevgilisiyle stüdyoya kapandı!

Esin ÖVET/MAGAZİN
Hakan Eratik ile ciddi bir ilişki yaşayan Yeşim Salkım, yeni albümünü de sevgilisiyle birlikte hazırlıyor. Albüme şarkı seçen Eratik, albümün ilk şarkısına da klip çekecek..
Yeni albüm hazırlığında olan Yeşim Salkım, beş aydır birlikte olduğu tiyatrocu sevgilisi Hakan Eratik ile gece gündüz demeden stüdyoda çalışıyor. Albüme girecek tüm şarkılara karar veren Eratik, aynı zamanda Salkım'ın yeni albümünün ilk klibine de yönetmen olarak imza atacak. Daha önce süpervizörlük ve yönetmenlik deneyimi olmayan Eratik'in çok başarılı olduğunu söyleyen Salkım, yeni albümü için bir hayli iddialı konuştu.

HERKES AŞIK OLACAK

'Bu albüm yılın albümü olacak' diyen Salkım devam etti: "Aşıklar benim şarkılarımdan vazgeçemecek!" Şarkı söylemenin kendisi için bir tutku olduğunun altını çizen Salkım, "Bu işi çok sevdiğim için gece-gündüz demeden çalışıyorum. Albüm de böyle çıktı. Herkes çok beğenecek. Aşıklar bu şarkıları sevecek, aşık olmayanlar da bu şarkıları dinleyince aşık olacaklar" diyerek albümün bir aşk albümü olduğunu vurguladı.
Haberin fotoğrafları