kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Parker, özel hayatında Carrie Bradshaw gibi giyinmediğini söylüyor. Parker, özel hayatında Carrie Bradshaw gibi giyinmediğini söylüyor.

Seks sahnelerinde oynamayı isterim!

Mayıs ayında vizyona girecek olan 'Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker, Life&Style dergisine seks sahnelerinin üstesinden gelebileceğini ifade etti ve ekledi: Mr. Big'i canlandıran Chris Noth'la harika bir uyumumuz var!..
Ekranlarda izlenme rekorları kırdıktan sonra beyazperdeye de taşınan 'Sex and the City' efsanesinin yıldızı Sarah Jessica Parker, Life&Style dergisine samimi itiraflarda bulundu. 30 Mayıs'ta ülkemizde de hayranlarıyla buluşacak olan filmin güzel yıldızı, film çekimlerinin çok eğlenceli geçtiğini dile getirdi. Filmin çok ilgi göreceğine inanan Parker, "Yapımcılarla bir devam filmi çekmek için görüşmelere başladık" dedi.

DİZİ BİTİNCE ÜZÜLDÜM
Dört yıl önce HBO ekranlarına veda eden dizide Carrie Bradshaw karakterine hayat veren Parker, "Tekrar Carrie'yi oynayabildiğim için çok mutluyum" dedi. İşte Parker'dan çok samimi itiraflar...

* Dizi bittiği zaman tüm kadro çok üzülmüştük. Filmin çekimlerine başlayıp Mr.Big'le kendimi karşı karşıya bulunca, "Aman tanrım yeniden Carrie oldum" dedim.

*
Carrie, Mr. Big'in hayatının aşkı. Bu filmde de ondan kolay kolay vazgeçemeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

* Bugüne kadar çıplak hiçbir sahnede oynamadım ama aslında seks sahnelerinde oynamayı çok isterim. Bu tür sahnelerin üstesinden başarıyla kalkabileceğimi çok iyi biliyorum.

*
Herkes benim özel hayatımda da Carrie Bradshaw gibi olduğumu sanıyor ama ben ne sandıkları kadar uzun boyluyum ne de markete makyaj yaparak gidiyorum. Hatta dizide giydiğim her kıyafet çekimlerden sonra iade ediliyor.

* Carrie'nin yeni filmde iki kitap daha yazdığını göreceksiniz. Kendisi için istediği ve planladığı bağımsız ve özgür hayatı yaşayacak.

*
Herkes Carrie'nin Mr. Big'le evleneceğini sanıyor ama filmde izleyenleri büyük bir sürpriz bekliyor!
Haberin fotoğrafları