kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türkan Kaya

'Fotoğraflarını yırttım'

Mustafa KOCABAŞ
İtalyan sanatçı Bacca'yı tecavüz edip, öldüren Murat Karataş'ın 9 yıldır imam nikâhıyla evli olduğu Türkan Kaya, "Bir cana vahşice kıymış insan, artık beni de aramasın" dedi..
Barış gelini İtalyan sanatçı Pippa Bacca'yı vahşice tecavüz ettikten sonra boğarak öldüren Murat Karataş'ın, 9 yıldır imam nikâhıyla evli olduğu 3'üncü eşi Türkan Kaya, katil zanlısına lanet yağdırdı. Gebze'ye bağlı Çayırova beldesinde oturan Türkan Kaya, Murat Karataş'la 9 yıl önce işe gelip giderken tanıştıklarını anlatarak, "Evli olduğunu, yeni boşandığını söyledi. İmam nikâhı kıymak zorunda kaldık. Daha sonra ilk evliliğini Trabzon'da Arzu isimli bir kadınla yine imam nikâhıyla yaptığını ve bir çocuğu olduğunu, ikinci evliliğini ise Dilber Karataş'la resmi nikâhla yaptığını ve onun ilk evliğinden olan 2 çocuğunu da üzerine aldığını öğrendim" dedi. Eşinin olaydan sonra eve geldiğini, sonra da "Tekirdağ'daki dayısına gideceğini" söyleyerek evden ayrıldığını anlatan Kaya, "Ben olayı eve gelen polislerden duydum ve büyük bir şok yaşadım. O andan itibaren, birlikte çektirdiklerimiz de dahil, tüm fotoğraflarını yırttım. Eşyalarını da çöpe attım. Artık onu da, ona ait herhangi bir şeyi de görmek istemiyorum. Cezasını çeksin. Savunmasız bir kadına vahşice saldırarak sahip olan ve öldüren bir insan artık benim eşim olamaz" ifadesini kullandı. Kaya, Murat Karataş'la birlikte yaşadığı evi terk etti.

'BİZİ REZİL ETTİ'
Çiftin 2 ay önce taşındıkları 3 katlı sıvasız binanın giriş katındaki evlerinin sahibi Yusuf İpek, Murat Karataş'ın son günlerde çelişkili hareketlerde bulunduğunu söyleyerek, "Geceleri geç geliyordu. Kirayı zamanında ödeyemedi ve 150 YTL de borcu var. Ülkemizi tüm dünyaya rezil etti. Yazıklar olsun" diye konuştu.