kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Oktay Yıldırım

Ergenekon'da kim kimdir?

VELİ KÜÇÜK Emekli tuğgeneral. 1996'da Abdullah Çatlı'nın öldüğü Susurluk'taki kazadan sonra adı gündeme geldi. Ölmeden önce Çatlı'yla telefonda konuşan son kişiydi. Küçük, Muzaffer Tekin veAlparslan Arslan ile aynı fotoğraf karesinde yer aldı.

Oktay Yıldırım
ÜMRANİYE'DE bir gecekondudaki 27 adet el bombasının sahibi. Özel Harp Dairesi'nden malulen emekli astsubay. Ergenekon'dan tutuklu.

Alparslan Arslan
DANIŞTAY saldırısını gerçekleştirdi. Cumhuriyet'e atılan bombaların faili. Muzaffer Tekin ve Veli Küçük ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Muzaffer Tekin
EMEKLİ yüzbaşı, işyerinde 2 el bombası çıktı. Danıştay saldırısından sonra gözaltına alındı. Ergenekon soruşturmasında ise tutuklananlar arasında.

Zekeriya Öztürk
EMEKLİ binbaşı. Ümraniye'de ele geçen patlayıcıların sahibi olduğu söylendi. Danıştay saldırısında gözaltına alındı. Ergenekon'da tutuklandı.

Fikret Emek
MUZAFFER Tekin'in "Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'ni ondan aldım" dediği emekli binbaşı. Evinden 11 kilogram C-3 patlayıcı, 10 adet el bombası çıktı.

Osman Yıldırım
DANIŞTAY ve Cumhuriyet gazetesi saldırılarını Arslan'la birlikte yaptı. Ergenekon savcısına bombaları Veli Küçük'ten aldıklarını söyledi.
Haberin fotoğrafları