kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu süreçte vücut da yaşlanıyor

-Hastalık insanı değiştiriyor mu peki, mesela artık daha çabuk mu yoruluyorsunuz, daha çabuk mu ağlıyorsunuz, huylarınız değişiyor mu?
- Evet çabuk yoruluyorum ve her yanım ağrıyor çünkü sekiz ay kortizon verildi ki bu kasları ve kemikleri bozuyor. Tedaviyle nefes kapasiteniz de düşüyor. Bir bakıma vücudunuz yaşlanıyor. Şu an spor yapmam da uygun değil ama her şey geçer.

- Uzaktan izlediğimiz kadarıyla normal hayatınıza devam ettiniz, yüzünüzden gülücükleri eksik etmediniz, işinizi sürdürdünüz, cemiyet hayatında görünmeye devam ettiniz. İnsan bu gücü nereden buluyor?
- Hayattaki en önemli şey kendinizi sevmenizdir; ben kendimi çok severim. Allah'ın bahşettiği tüm güzellikleri de severim. Bu kadar derin bir dünyada içime, evime kapanmak mı? Asla! Öğrenmekten ve dünya nimetlerinden, insanlardan, atölyemden, köpeğimden, yemekten, denizden, sanattan ve İstanbul'dan uzak duramam.

- İnsanlara güçlü olduğunu göstermek ve kimsenin acımasını istemediği için insan bunu yapıyor olabilir mi bilinçaltında?
- Kırıldığınız zaman içinizden 'Durun, benim de derim sandığınız kadar kalın değil,' demek geçiyor ama dışarı karşı kabuğunuzu sağlam tutuyorsunuz tabii...