kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2002

Zamanı dondurdular

Yıllar geçiyor ama ünlü yıldızlar eskisinden daha genç ve güzel! Çünkü hepsi estetiği seviyor!..
Janet genç kız gibi!
Ünlü şarkıcı Janet Jackson, 41 yaşında olmasına rağmen genç kız gibi görünüyor. Hollywood'un ünlü estetik cerrahlarından doktor Andrew Jacono, "Janet Jackson'ın yüzünü gerdirdiğini, çene ve boyun kısmına da botoks uygulattığı açıkça görülüyor" şeklinde konuşuyor. Jackson'ın burnu da giderek Michael Jackson'ın burnuna benziyor.

Giderek gençleşiyor
Catherine Zeta Jones'un fotoğraflarına bakıldığında kaş ve göz bölgesindeki değişiklik hemen göze çarpıyor. 38 yaşındaki yıldızın kaşlarını kaldırttığı ve göz kapaklarını da gerdirdiği yukarıdaki fotoğrafta da görülüyor.

Cildi pürüzsüzleşti
Ünlü aktris Uma Thurman, gözaltı torbalarına veda etmişe benziyor. Özellikle göz çevresindeki kaz ayağı denilen kırışıklıklarına botoks yaptıran 37 yaşındaki Thurman, 6 ayda bir, cildine kimyasal peeling uygulatıyor.

10 yıl geriye gitti
Bir dönem ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Ally McBeal' dizisinin yıldızı Calista Flockhart'ın yüzüne bakıldığında 10 yıl geriye gittiği görülüyor. 43 yaşında olmasına çok daha genç görünen aktrisin gözaltı torbalarını aldırdığını ve boyun bölgesini gerdirdiğini görülüyor.
Haberin fotoğrafları