kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yaşam kılavuzu

Karayip kıyafetleri...
Bu sezon otantik desenler ve rengârenk kıyafetler yine çok moda. Pek çok markanın koleksiyonlarında da bu tarzı görüyoruz. Örneğin Stefanel, 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunu oluştururken farklı ülkelerden esinlenmiş. Afrika'nın etnik desenleri ve Karayip'lerin canlı renkleri, koleksiyonun ana temasını oluşturuyor. Spor kıyafetlerin yanı sıra couture parçalar da var. Geometrik görünümlü, drapeli elbiseler ve pareoları andıran formlar dikkat çekiyor... Trikolar da markanın sık sık yer verdiği parçalar. Koleksiyon, toprak renklerinden, açık griden, bej ve kahverengi de içeren nötr gölgelerden, parlak yeşil, mercan kırmızısı, açık sarılar ve rafine turuncu ve mordan oluşuyor.

İndirim zamanı
Reebok, 22 Mart-6 Nisan tarihleri arasında seri sonu mağazalarında yüzde 70'e varan indirimler uygulayarak, spor tutkunlarına özel avantajlar sunuyor. Olivium Alışveriş Merkezi, Ankara, İzmit ve Susurluk'ta bulunan Reebok seri sonu mağazalarındaki ürünlere çok daha ucuza sahip olmak mümkün.

Cilde orkide gerginliği
Yüzyıllar boyunca güzelliğin sırrı doğada arandı, hâlâ da aranıyor. Kadınların yıllardır güzelleşmek için kullandıkları bitkilerden biri de orkide. Cildi gerginleştirdiği ve kırışıklıkları gidermeye yardımcı olduğu söylenen orkideli ürünler, Sevil mağazalarında indirimli olarak satılıyor. Guerlain Orchidee Imperiale Serum, Sisley Eau Du Soir, Dior Midnight Poison, Britney Speras Midnight Fantasy, Calvin Klein Euphoria... Orkide içeren tüm bu ürünlere Sevil mağazalarındaki YES indiriminden faydalanarak sahip olabilirsiniz.

Atı alan Meydan'ı geçecek
Zamane çocukları at binme, golf gibi sporlarla ilgileniyor. Ve bu sporların uygulama alanları da artıyor. Son olarak İstanbul Binicilik Kulübü, Meydan Alışveriş Merkezi'nin açık hava kısmındaki buz pistini, at pistine dönüştürdü. 30 Nisan'a kadar, 3-12 yaş arasındaki çocuklar, hoca eşliğinde at binebilecek.
Haberin fotoğrafları