kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İZMİR

Yurttan notlar...

* CHP Balıkesir ve Sivas il kongreleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

* Adıyaman, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve Konya'da oynanması gereken 2. ve 3. lig futbol maçları ertelendi. Sivas'ta Kayaklı Koşu Puanlı 2. Etap Yarışları kapsamındaki sprint yarışları da tipi nedeniyle iptal edildi.

* Bandırma-Çanakkale karayolunda, 30 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü, bir kamyon ve bir otomobil mahsur kaldı.

* Konya-Ankara, Sivas-Erzincan, Sivas- Malatya, Erzurum-Çat-Karlıova, Iğdır-Ağrı il sınırı-Cumaçay, Tekirdağ'da Saray-Çerkezköy, Ardahan-Posof, Ağrı-Erzurum, Balıkesir- Bursa, Erzurum-Bingöl, Tunceli-Erzincan ve Tunceli-Ovacık arasındaki karayolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

İSTANBUL BUGÜN DE KARLI

*
Çığ düşmesi nedeniyle Kahramanmaraş- Kayseri karayolu Püren geçidi mevkisi, bir süre trafiğe kapandı. Suşehri-Sivas karayolunun 6 ve 24. kilometrelerine de çığ düştü.

* İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Valiliği İl Afet Yönetim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, susuzluğa çare olması açısından yağışlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güler, sürücülere zincirsiz trafiğe çıkmamaları ve sokak hayvanları için de uygun olan yerlere yem bırakmaları çağrısı yaptı.

* İstanbul'un Avrupa yakasında bugün öğleye, Anadolu yakasında ise akşam saatlerine kadar kar yağışının süreceği belirtildi.