kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
George Lucas - Steven Spielberg - Harrison Ford

INDY'nin üçlüsü aynı karede

Indiana Jones (Indy) serisinin yeni filmi, 'Indiana Jones Kristal Kafatası Krallığı'nın setine giren ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz, bir ilke imza attı! Leibovitz, Vanity Fair'in şubat sayısı için Steven Spielberg, George Lucas ve Harrison Ford'u birarada görüntüledi..
Sinema dünyasının maceraperest kahramanı Indiana Jones, 20 yıl aradan sonra beyazperdeye geri dönüyor. Steven Spielberg'ün yönettiği dördüncü 'Indiana Jones' filminin yapımcılığını 'Yıldız Savaşları' serisinin yönetmeni George Lucas üstleniyor. Merakla beklenen film, 22 Mayıs 2008 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

ÜÇÜ BİRARADA...
Sinemaseverler filmi dörtgözle beklerken Vanity Fair dergisi meraklıları yatıştırdı! Los Angeles'taki seti, çekimler tamamlanmadan önce ziyaret eden dünyaca ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz, yönetmen Steven Spielberg, yapımcı George Lucas ve başrol oyuncusu Harrison Ford'u birarada görüntüledi.

65'LİK FORD BAŞROLDE
'Indiana Jones' serisinin dördüncü halkası için yeniden kamera karşısına geçen 65 yaşındaki ünlü aktör Harrison Ford'a; John Hurt, Shia LaBeouf, Cate Blanchett ve Ray Winstone eşlik ediyor. David Koepp'un senaryosunu yazdığı film tam 150 milyon dolara mal oldu. Gişede büyük başarı getiren seri; 81'de 'Kutsal Hazine Avcıları' ile başlamıştı. 84'te 'Indiana Jones: Kamçılı Adam' ve 89'da 'Indiana Jones: Son Macera' filmleri çekilmişti.
Haberin fotoğrafları