kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eşini sık sık dövdüğü iddia edilen Adnan D.’nin cesedi sabah bulundu.

Dayakçı kocasını döverek öldürdü

İlker UYAR SABAH
40 yaşındaki Fatma D. yıllardır kendisini döven eşini fantezi bahanesiyle bir direğe bağlayıp, sopayla dövdü. Adnan D. bağlı olduğu direkte öldü..
Manisa Turgutlu'ya bağlı Kumağılı mevkisindeki bir hayvan çiftliğinde işçi olarak çalışan 20 yıllık evli Fatma ve Adnan D. çifti, dün saat 05.00 sıralarında ahırdaki hayvanların sağımını yaptı. Daha sonra planını uygulamaya koyan kadın, kocasına fantezi olsun diye kendisini direğe bağlayıp ilişkiye girmeyi teklif etti. Bu teklifi kabul eden koca eşini direğe bağlayıp ilişkiye girdi. Fatma D. daha sonra "Sıra bende" diyerek eşini direğe bağlayıp bir kez daha ilişkiye girme teklifinde bulundu. Şüphelenmeyen Adnan D. teklifi kabul etti. Eşinin kollarını ve ayaklarını sıkıca direğe bağlayan genç kadın, ardından bir sopa alıp, yıllarca kendisine dayak atan eşini dövmeye başladı. Adnan D. bağlı olduğu direkte Fatma D.'nin darbeleriyle öldü. Cesedi ahırın önündeki direkte bağlı halde bırakan kadın, daha sonra çiftlik evine gitti. Sabah gün ağardıktan sonra direğe bağlı cesedi görenler jandarmaya bildirdi. Gözaltına alınan Fatma D. eşinin yıllardır sürekli kendisini dövdüğünü söyleyerek, işlediği cinayeti tüm detaylarıyla anlattı. Çiftin 3 çocuğunun ise Turgutlu merkezdeki evlerinde bulunduğu öğrenildi.

'SOKAKTA DÖVÜYORDU'
Turgutlu'daki komşuları çiftin 6-7 ay önce Uşak'tan ilçeye taşındığını anlatarak, Adnan D.'nin eşini sürekli dövdüğünü, hatta birkaç kez sokak ortasında döverek eve götürdüğünü gördüklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberin fotoğrafları