kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Carmen Villaları'nda 25 konut kaldı

31.01.2008
Karasu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde yaptığı 105 tripleks villadan oluşan Carmen Villaları projesinde konutlar 500 bin YTL'den satılıyor..
Karasu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Carmen Villaları'nda kalan son 25 konut, satışa sunuldu. 236 metrekare olarak tek büyüklük seçeneğine sahip olan ve 105 tripleks villadan oluşan Carmen Villaları'nda yüzme havuzu ve 7 gün 24 saat hizmet veren bir güvenlik de bulunuyor. Tripleks villaların 500 bin YTL'den satıldığı Karasu İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Carmen Villaları projesinde ödeme, Halkbank ve TEB'den alınan kredilerle yapılabiliyor. Konutların teslim edilmeye başlandığı Carmen Villaları, son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi. Carmen Villaları'nda müşterilerin isteğine göre konutun içi değiştirilebiliyor. Konutlarda kartonpiyer isteyenler ya da laminat parke yerine lamine parke isteyenlere özel bu malzemelerin kullanılması mümkün oluyor.

İçi müşterinin zevkine
İsteğe göre farklı malzemelerin kullanıldığı iç tasarım için ek ücret talep ediliyor. Yüzde 80'i yeşil alan olan Carmen Villaları'nda yarı olimpik havuz, kamelya ve göletler de bulunuyor. Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde olan projede açık otopark da yer alıyor.

Carmen Villaları'nın künyesi

Firma: Karasu İnşaat

* Yer: Beylikdüzü

* Konut sayısı: 105

* Konut büyüklüğü: 236 m2

* Fiyat: 500 bin YTL

* Tel: (0 212) 873 28 55