kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evleneceğim adam eşittir babam!

19 yaşındaki Neslişah Alkoçlar hayatı ile ilgili tüm bilinmeyenleri Televole Life dergisine anlattı. Ailesinin klasik Türk ailesinden uzak bir yapısı olduğunu söyledi: Çok çılgın, kuralsız, delidolu bir aileyiz..
İLİŞKİLİ HABERLER
Evleneceğim adam eşittir babam!
Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'in 18 yaşındaki torunu Neslişah Alkoçlar İngiltere'de uluslararası ticaret ve işletme eğitimine devam ediyor. İngiltere vatandaşlığı almaya hazırlanan Alkoçlar anneannesine hayran...

* Klasik bir Türk ailesi misiniz? Aile içi ilişkileriniz nasıldır?
Kesinlikle klasik bir Türk ailesi değiliz. Aksine çok çılgın, kuralsız, deli dolu bir aileyiz. Herkes herkesle her şeyini paylaşır. Benim özel hayatımdan anneannemin özel hayatına, dedemin sorunlarından babamın yaşantısına her şey açık açık konuşulur.

* Ailede en çok kiminle vakit geçirirsiniz?
Babamla çok yakınız ama en çok anneannemle vakit geçiririm. O kadar çok şey paylaşıyoruz ki onunla anlatsam inanmazsınız. Onu kendime örnek alıyorum. Zaten beni o büyüttü, iyi huylarımın hepsini ondan almışımdır.

* İdolün anneanneniz ve o hepimizin tanıdığı çok ünlü bir oyuncu... Hiç oyunculuk yapmayı düşündünüz mü?
Ünlü olmamama rağmen basında o kadar çok yer alıyorum ki... Şu an hakkımda 10 haber çıkıyorsa, oyuncu olduğumda 100 haber çıkacak ve yanlış haber sayısı da o oranda artacak. Bunu herkes kaldıramaz. Anneannem gibi güçlü insanlara göre bir iş oyunculuk, ben düşünmüyorum.

* Ünlü olmak niye bu kadar korkutucu? Sırlarınızın ortaya çıkmasından mı korkuyorsunuz?
Kesinlikle öyle bir şey yok çünkü benim attığım en küçük adımı bile ailem bilir. Ben çok fazla ilgiden sıkılan bir insanım, şu anda üzerimde bu kadar ilgi varken daha da ünlü olursam nefes alamam.

EVET, SOSYETİĞİM...
* Sosyetenin genç isimleri arasında olduğunuzu düşünüyor musunuz?
Sosyete dediğimiz olay iyi yerlere giden, iyi markalar giyinen, lüks bir hayat yaşayan bir kesimse eğer; evet, ben bu grup içerisinde sayılabilirim ama sosyete medyada yer almak adına gezip tozan kesimse, kesinlikle bu kesimde bana yer yok.

* Hayatınızdaki olmazsa olmaz kişi kim?
Tabii ki anneannem. Ona öyle bir hayranlığım var ki, onu her gördüğümde 'Tanrı kadını yaratmış' diyorum.

* Hülya Koçyiğit'i, bizim göremediğimiz özellikleriyle anlatsanız...
Gözü hiçbir şey görmeyecek kadar sinirlendiğinde bile bize verdiği en büyük tepki parmak sallamak olur. Bize bağırmaz, kendi kendine ağlar, hayatta sesini yükseltmez. İşinde çok mükemmeliyetçi ve çok detaycıdır. Özel hayatında ise tam tersi, her şeyi biz yaparız, o ayak uydurur bize.

* Evlilik hakkında konuşsak...
Anneannem ve annem 19 yaşında evlenmiş ve ikisinin de evlilikleri mükemmel gidiyor. Benim önümde bu kadar erken evlenip bu kadar güzel aile kurabilen iki tane örnek var. Ben de erken evliliğe soğuk bakmıyorum.

* Evleneceğiniz kişiyi hayal ettiniz mi hiç?
Evleneceğim adam eşittir babam! Beni taşıyabilmesi, babam kadar sevebilmesi, güvenilir ve sadık olması gerekir. Babamın çok uçuk kaçık bir yönü vardır ama çok evcil ve sadıktır. Ben de ikisini bir arada bulabildiğim kişiyle zaten evleneceğim.

* Bugüne kadar beraber olduğunuz kimseyi eş olarak kendinize yakıştırmadınız mı?
Aynen öyle. Zaten öyle birini bulsaydım şu an yalnız olmazdım. O insana kafayı takar ve onunla beraber olurdum. Karşıma hep yanlış insanlar çıktı sanırım. Benim sevgime layık değildi hiç kimse. Ben aslında hiç aşık olmadım, bir hırs ya da sevgi paylaşımına kandım.

* Geçmişinizde pişman olduğunuz bir ilişki oldu mu?
Hatalarım oldu, isim veremem ama yaptığım hatalardan ders almayı öğrendim.

* Adınız hep bilindik isimlerle yazıldı bugüne kadar. Bu bir tercih mi yoksa kader mi?
Tabii ki kaderim. Anneannem dolayısıyla benim zaten bilinir bir ismim var, o yüzden bilindik bir erkek arkadaşa ihtiyacım yok.

* Biten ilişkilerin arkasından gözyaşı döker misiniz?
Bittiği anda değil ama kaybettiğimi hissettiğimde evet, çok ağladığım olmuştur.

* En son İzzet Özilhan'la bir ilişki yaşadınız ve şimdi kendisi oyuncu Yasemin Ergene ile beraber... Eski erkek arkadaşınızın şimdiki beraberliğinden etkilenir misiniz?
Yasemin'le çok farklı yaşamların insanı olduğumuzu düşünüyorum. O yüzden kendimle kıyaslamıyorum bile ama İzzet'in tercihidir. O kişiyle mutluysa, benim de mutluluklar dilemekten başka bir şey söylemem hoş olmaz.
Haberin fotoğrafları