kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Erçetin, popçu Ozan Orhon'la evliydi.

Popçudan, topçudan, türkücüden koca olmaz

Yeşim Erçetin, ideal koca profilini açıkladı: Popçudan, türkücüden, topçudan koca olmaz. Bence ideal kocalar, işadamı ve oyuncu beyler!..
Eski manken yeni şarkıcı Yeşim Erçetin, geçtiğimiz hafta müzik piyasasındaki durgunluk sebebiyle podyumlara geri döndüğünü açıklamıştı. Şarkıcı Ozan Orhon'la evlilik yaşayan ve Orhon'dan bir kızı olan Erçetin, şimdi de ideal koca tipini açıkladı. İşte Erçetin'in 'Olumsuz koca adayları'...

* Türkücüden koca olmaz: Türkücünün aklı fikri yataktadır. Güzel kadın gördü mü yapışır. İmajı da zedeler. Sosyeteye kapıların kapanır.

* Popçudan koca olmaz: Popçudan yaka silktim zaten. Popçu beyler kaprisli olur. Aklı fikri eğlencede, hareketli yaşamdadır. Genç kız hayranlarını koz olarak kullanır, sinir bozarlar.

* Topçudan koca olmaz: Futbolcular kamptan fırsat bulur bulmaz pirana sürüsü gibi kız avına çıkarlar. En tahsillisi lise mezunudur ve genelde zevksizdirler.

* Yazardan koca olmaz: Tamam bilgilidirler, birikimlidirler, sana bir şey katarlar ama sıkıcı olurlar. Eğlence nedir bilmezler. En monoton ortamlarda ömür çürütürler.