kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tuba Ünsal: Onun kitlesi zorla da olsa beni izleyecek

ASLI ÖRNEK GÜNAYDIN
Onur Ünlü'nün yönettiği 'Çocuk' filminde rol alan Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal, tanışana kadar birbirleri hakkında ne kadar önyargılı davrandıklarını itiraf ettiler ..
* 'Çocuk' filmine başlamanızın bir hikayesi var mı? Nasıl oldu?
Tuba Ünsal: Beni yapımcımız Ahmet Koraltürk aradı. Senaryoyu verdikleri günün akşamına bitirdim. "Senaryodaki efektlerin hepsini yapabilecek misiniz?" diye sordum, "Hepsi yapılacak ve inanamayacaksın" dediler ve filmi çektik.

* Hayko Cepkin'i daha önce dinliyor muydunuz? Onun hakkında ne düşünüyordunuz?
T.Ü.: Dinlememek mümkün değil, Hayko'yu zaten seviyorduk. Tanıdıktan sonra daha çok sevdim. Rockerlar'ın kafamızda oluşan cool imajları vardır; soğuk ve bir tık arıza. Bütün bu düşüncelerimin hepsini yıktı. Dünya sıcağı, yüzü burada diye söylemiyorum çok sempatik, iyi kalpli ve müthiş bir insan.

TUBA İLE DÖVÜŞTÜK!
* Sarı eşofmanları da giymişsiniz. Uma Thurman'ın 'Kill Bill'deki haline benziyorsunuz. Filmde bir gönderme var mı?
T.Ü.: Tabii, esprisi orada zaten. Bir anda 'Kill Bill' oluyor, iyiliğin savunucusu bir kahraman haline geliyorum. O kahramanlık dönüşümündeki yaratılan imaj, Uma Thurman'ın 'Kill Bill'deki imajı...

* 'Rüya' karakterini biraz anlatır mısınız?
T.Ü.: Başta çocuklardan nefret ediyor ama maalesef çocuk programı yapmak zorunda. Bunu bir basamak olarak görüyor. Filmin sonunda Rüya'nın da değişimine tanık oluyoruz. Çocukların kahramanı haline geliyor.

* Çocukları seviyor musunuz?
T.Ü.: Deli misiniz, ben taparım çocuklara... Onlar da beni sever. Senaryoyu ilk okuduğumda benden kötü bir karakteri canlandırmamı mı istiyorlar diye biraz panik oldum. Ama sonra 'Rüya' tam tersi bir kişiliğe bürünüyor. Hayko Cepkin: Film için Tuba ile dövüştük bile... Hayatımda yaşadığım en zor setti ama izlediğim zaman değeceğine inanıyorum.

* Hayko Cepkin'le aynı filmde oynayacağınızı öğrendiğinizde neler hissettiniz?
H.C.: Bu adam böğürse bana ne olur, demiştir.
T.Ü.: Böğürür mü, dedim! (Gülüyor) Bir kere Hayko'yu çocuklar çok seviyor. Aslında benim ulaşamadığım alternatif bir kitleye ulaşıyor. Yani onun kitlesi zorla beni izleyecek ve sevecek. Başka alternatif yok. Bu açıdan baktım ve büyük mutluluk duydum. Bir de gerçekten çok iyi rol yaptı.

* Rock Müzikalleri'ni izlemiş miydiniz?
T.Ü.: Hayır izleyemedim. Neden o kadar kısa sürede bitirdiniz?
H.C.: Bir kerelikti.
T.Ü.: Konserlerini kovalıyorum en yakın olana gideceğim. Kız arkadaşlarımla gelip, konserinde böğüreceğiz. İnsan senin konserinde deşarj oluyordur. Ha maça gitmişsin ha senin konserine!