kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bir Kadir İnanır 20 oyuncuya bedel!

Senaryonun gidişatını beğenmediği için 'Kuzey Rüzgarı'ndan ayrılan Kadir İnanır'ın yerine diziye 20 oyuncu alındı! Yapımcılar İnanır'a bölüm başına ödedikleri ücreti oyunculara paylaştırarak mali yükten kurtuldu..
"Kabadayı dizisi çekeceğiz dediler, aşk dizisi oldu! Senaryonun gidişatını beğenmiyorum" diyerek 'Kuzey Rüzgarı' isimli diziden ayrılan Kadir İnanır'ın yerini doldurmak için yapımcılar tam 20 yeni oyuncu aldı! İnanır'ın yokluğunda dizinin reytinglerinin düşmemesi için plan yapan yapımcılar, hikayeye yeni karakterler ekledi.

EN PAHALI OYUNCU
Diziye ilk olarak usta oyuncu Selçuk Yöntem katıldı. Ardından Ali Sürmeli, Açelya Elmas ve Ebru Kocaağa da birer birer dizide yer almaya başladı. Bu arada yapımcıların dizinin yayınlandığı kanaldan aldıkları bölüm başı ücret aynı. Yeni oyuncuların getirdiği ek maliyet ise Kadir İnanır'a ödenen ücretten karşılandı. İnanır'ın bölüm başı ücreti 20 oyuncuya dağıtıldı. En pahalı dizi oyuncuları arasında yer alan İnanır'ın bölüm başı aldığı ücret 45-65 bin YTL arasında değişiyor.

VADİ TOPLANDI
Kadir İnanır'ın yokluğunda onun ücretiyle 20 oyuncu alan yapımcılar yeni hikayelerle 'Kuzey Rüzgarı'nın reytinglerini de yükseltti. 'Kurtlar Vadisi'nin ilk yıllardaki yönetmenliğini yapan Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği dizi, yavaş yavaş 'Kurtlar Vadisi'nin ilk yıllarındaki tadını yakalamaya başladı. Zaten dizinin oyuncu kadrosunun çoğunu 'Kurtlar Vadisi' ve 'Deli Yürek' dizisinde rol alan oyuncular oluşturuyor. İnanır ise diziden ayrılma gerekçelerinden biri olan yeni sinema projesi için setlerdeki yerini aldı.
Haberin fotoğrafları