kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bundan sonraki filmlerim çok daha iyi olacak!

Serdar CANIPEK/SABAH
Sevilen sinema oyuncusu Şafak Sezer, önceki gün İstanbul Üniversitesi Genç Hukukçular Kulübü ve İstanbul Murat Eğitim Kurumu ile birlikte düzenlediği söyleşiye konuk oldu.. Sezer, söyleşide ardı ardına yaptığı esprilerle öğrencileri kırdı geçirdi.

Küfür eleştirisi aldı
Bu arada Sezer öğrencilerden Kutsal Damacana filmi ile ilgili yorum istedi. Bir öğrencinin "çok müstehcen" olmuş yorumu üzerine ise "Müstehcen dediğin küfür var biraz, sen etmiyor musun? Sen şeytanı görsen ne yapardın?" diye espri yaptı. Film ile ilgili diğer yorumları da esprili bir şekilde cevaplayan Sezer, komedi filmi yapmanın, insanları güldürmenin zorluklarından bahsetti. Sezer, filmin devamının yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise Maskeli Beşler gibi diğer filmlere gelen tepkileri, göz önüne alarak, devam filmini çekmeyeceklerini söyledi. Peker Açıkalın ile kavga ettikleri iddialarına ise "Öyle bir durum yok. Ona bir takım şeyler söylediğim iddia edilmiş, yok öyle bir şey. Gerçekten öyle söylediğim bir şey yok. Maskeli Beşler film setinde bağrışmalar oldu hepsi bu." cevabını verdi.

Öğrencilerden destek istedi
Konuşmasında tiyatro ve sinema gibi parası olmayan şeyleri çok seviydiğini belirten Sezer "Ölsem de o kameraların önünde öleceğim." dedi. Sinemada çok daha iyi işler yapmak için öğrencilerden destek isteyen Şafak Sezer, Türkiye'de komedi yapmanın çok zor olduğunun altını çizdi ve konuşmasına şöyle devam etti "Sinema ya da tiyatro adına bu Kutsal Damacana filmi bir başlangıç. Bu filmde yüzde 40 ise yüzde 100'ünü yapacağım. Bana biraz zaman verin, destekleyin. İkincisi daha iyi olacak üçüncüsü gerçekten çok daha iyi olacak. Türkiye'de komedi çok zor. Maskeli Beşler, Hababam Sınıfı filmlerine çok eleştiri geldi, Kutsal Damacana filmine eleştiriler daha az oldu. Biraz zaman verirseniz, destek verirseniz daha iyi şeyler yapacağız.

Bu arada yeni bir projelerinin olduğunun da altına çizen genç oyuncu "Damacananın üstünde bir film geliyor "Efsane" diye. Bütün Selvi Boylum Alyazmalım, Gönül Yarası, Eşkıya gibi filmleri ti'ye alan bir iş. Arabesk filmi gibi." dedi.
Haberin fotoğrafları