kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Üç yabancı kanal için altı dilde anons yaptı

Tülin Şahin, geçtiğimiz hafta Alman TV kanallarında yeni yıl mesajı anons etti. Tülin, 6 farklı dilde yeni yılı kutladı..
Top model Cindy Crawford'a benzerliği nedeniyle uzun yıllar 'Yerli Cindy' namıyla anılan Tülin Şahin; geçtiğimiz hafta Almanlar'ın dünya çapında izlenen RTL, PRO 7 ve SAT 1 kanalları için 'yeni yıl mesajı' verdi.

İngilizce başladı
Tülin Şahin, İngilizce yaptığı kutlama anonsunda; "Danimarka'da yaşayan aileme,Türkiye'de yaşayan eşimin ailesine, Türkiye'ye ve dünyaya sağlıklı ve güzel günler diliyorum" dedi. Ardından yönetmen Marie-Jeanette, Tülin'in bildiği tüm lisanlarda anonsu tekrarlamasını istedi. Güzel model de aynı dilekleri, Danimarkaca, Almanca, Türkçe, Fransızca ve İsveçce yineledi.

Yönetmeni etkiledi
Tülin'in altı lisana da aynı derecede hakim olmasından çok etkilenen yönetmen, ünlü modelle ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: "Tülin o kadar çok lisan biliyor ki, bu inanılmaz bir şey! Onun bu kadar dil konuşması insana heyecan veriyor. Etkilenmemek imkansız. Çok güzel olmasının ötesinde bu özellikleri de onu ön plana çıkarıyor."
Haberin fotoğrafları