kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
09:10 Yogi’nin Yeni Yılı
11:20 Taş Devrinde Yeni Yıl
13:10 Sinema: En Sevdiğim Marslı
15:00 Sinema Babam Söz Verdi
16:50 Türk Sineması Şaban Pabucu Yarım
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Avrupa Yakası Yılbaşı Özel
23:00 Yılbaşı Özel Eğlence
 
20:00 Avrupa Yakası Yılbaşı Özel
Avrupa Yakası yılbaşı özel bölümüyle karşınızda... Nükhet Duru, Demet Akalın, Murat Boz ve Pamela Spence'in katılacağı dizi kahkahadan kırıp geçirecek.
Avrupa Yakası doya doya güleceğiniz yılbaşı özel bölümüyle karşınızda. Diziye bu akşam Nükhet Duru, Demet Akalın, Murat Boz, Pamela Spence ve ilk Oryantal Star'ın birincisi Roman kızı Reyhan konuk oluyor.

BURHAN'IN CAZİBE YARIŞI
İşte konusu: Şahika yılbaşı için yalısında parti verecektir. Ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı bu partiye tüm ekip davetlidir. Zeynep, Sacit'i görmek için kılık değiştirip partiye sızar ve partide işlenecek bir cinayet planını öğrenir. Bu arada Burhan, ilk kez yakışıklılığı hakkında şüphe duyar. Yılbaşı gecesi Burhan için cazibe yarışına dönüşür. Sacit ise Şahika'nın sosyetik çevresiyle tanışacağı için gergindir. Şahikalar'ın yalısı Sacit'in birbiri ardına kıracağı potlarla kahkahayla dolu bir yılbaşına sahne olur. atv 20.00
 
23:00 Yılbaşı Özel Eğlence
Yılbaşının en çılgın partisi atv'de... Kenan Doğulu'nun, İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından biri olan Discorium'da verdiği konser canlı canlı yayınlanacak.
atvhazırladığı muhteşem programlarla yılbaşı gecesi herkesi ekrana kilitleyecek! Avrupa Yakası'nın ardından eğlencenin doruğuna çıkacaksınız. Kenan Doğulu, yılbaşı gecesi muhteşem bir şovla, İstanbul'un gözde eğlence mekanı Discorium'dan canlı yayınla sizlerle olacak. Bu süper şovu en ön sıradan izleyeceksiniz. atv'nin sürprizleri bu kadarla bitmeyecek. Hepsi kızları, Hadise, Burak Kut ve Sıla da canlı konserde sahne alacak ve eğlenceyi doruğa çıkaracak. atv 23.00