kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Küçük hayranları Hüsnü'yü taklit ediyor

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici çocukların yeni idolü! Ondan etkilenerek klarnet çalmaya başlayan minikler, yakışıklı sanatçının imajına da özeniyor. Hayranları ona benzeyebilmek için küpe de takıyor..
Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici çocukların yeni idolü. Geçmişte kendilerine Tarkan ve Mustafa Sandal gibi isimleri örnek alan çocuklar, artık Şenlendirici gibi görünmeye özenip, onu taklit ediyor.

KÜPESİNE BİLE ÖZENMİŞ
Bu çocuklar arasında yer alan 10 yaşındaki Güneş Yakartepe, geçtiğimiz günlerde özel bir TV kanalında yayınlanan 'Şebnem Schafer'le Muhteşem Çocuklar' adlı yarışma programına katıldı. Yakartepe, Şenlendirici'ye hayran olduğunu söyledi ve ekledi: "Hüsnü Ağabey gibi kulağıma küpe takmak istiyordum. Babam ancak bir haftada klarnetimle 10 şarkı çalmayı öğrenebilirsem buna izin vereceğini söyledi. Ben de bunu başardım."

VELİAHTI SAYILIYOR
Aynı programın çocuk jürisinde yer alan 12 yaşındaki Şeref Altınbaş da, klarnet çalmadaki yeteneğinden kulağındaki küpeye kadar Şenlendirici'nin kopyası gibi... Ünlü klarnetçi Kirpi Bülent'in oğlu olan Şeref, Şenlendirici'nin veliahtı olarak gösteriliyor.
Haberin fotoğrafları