kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İkizler burcunun kadınları ve erkekleri bu yıl hem iş hem de aşk hayatında aradıklarını bulacak. Maddi anlamda rahata eren İkizler, eğlenceli bir yıla da 'Merhaba' diyecek.

Bu yıl İkizler için eğlenceli ve keyifli olacak

FİLİZ ÖZKOL
Çok yönlü İkizler burcunun üyelerini varlıklı ve keyifli bir yıl bekliyor. İşlerini yenileyebilir, mutlu bir evlilik yapabilir, eğlenceye doyabilirler. Sağlıkları da yerinde..
Yeni yılla birlikte İkizler'in maddi olanaklarını genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Maddi kazançlarınız birçok farklı konularla beslenecek. Ayrıca çok eğleneceli bir yıl geçireceksiniz. Bu yıl ailenizle daha çok ilgilenmelisiniz. Evinizdeki bazı köklü değişimler sizi meşgul edecek.

KARİYERDE DEĞİŞİM VAR
Bu sene romantik aşk ilişkileriniz de artacak. Eşiniz ve sevgilinizle ortak geleceğinizi şekillendireceksiniz. Yalnız olanlar için gerçek aşk kapıda bekliyor. Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, iş nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. İş veriminizi yükseltmeye yönelik araştırmacı çabalar içinde olacaksınız. 2-22 Ocak tarihleri arasında hedeflerinize konsantre olacaksınız. Bilgilerinizi yaratıcılığınızla birleştirerek, rekabet koşulları yayaratacaksınız. Mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. 21 Mart'tan itibaren beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Olumlu atılımlar gündeme gelecek. 16-24 Nisan arası hata yapabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. 14-22 Haziran'da ise kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. 16 Aralık'tan sonra, yeni mülk arayışları içinde olacaksınız. 8-16 Kasım süresi içinde, partnerinizle kafanızı dinleyebileceğiniz sakin yerlerde bulunacaksınız. Eğer yalnızsanız, yeni aşk ilişkisi için uygun bir dönem değil. 8-16 Aralık arasında maddi konular yüzünden partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hoşgörünüzü kullanarak bu dönemi atlatmak sizin elinizde.

SAĞLIĞINIZ YERİNDE
2008 yılı içinde herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak. Yaz aylarında ise motivasyonunuzu güçlü tutmalısınız. 19 Ocak-25 Temmuz döneminde, beslenme rejimlerinize dikkat ederken, spor aktivitelerinizi aksatmamalısınız. Yaz aylarında, sezgilerinizin yoğunluğu ile ruhsal olarak dinginliğe ulaştığınızı göreceksiniz. 30 Ağustos-13 Temmuz arası; bel ve bacaklarınıza dikkat edin. 29 Ekim'den sonra, yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Özgüveninizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz. Pozitif düşüncelere ağırlık vererek kendinizi zinde tutmalısınız.