kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kurban Bayramı'nız kutlu olsun

Yeni Haber
Kurban Bayramı nedeniyle siyasi liderler mesajlar yayımladı. İşte liderlerin özetle mesajları şöyle:

*Cumhurbaşkanı Gül, "Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bütün milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın, milletimiz, halkımız, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

*Başbakan Erdoğan "Bayramlar sevginin, birliğin beraberliğin, barışın en yaygın olduğu zemindir. Öyle bir zemin ve zamanda Türkiye olarak yarınları çok daha olumlu görüyoruz. İnşallah bizim birliğimiz, dayanışmamız beklediğimiz o mutlu huzur dolu günleri bizlere getirecektir. Zaten endişelerden uzak bir Türkiye var. Fazla endişe etmeye gerek yok. İnanıyorum ki milletçe biriz, bareberiz ve güçlüyüz."

*TBMM Başkanı Köksal Toptan "Bir bayramı daha dünyada acılar içinde geçiriyoruz. Çocuklar, Irak'ta savaş nedeniyle, Afrika'da da açlıktan ölmeye devam ediyorlar. Umuyorum bir daha ki bayramlara bu tür acıları görmeyiz. Türkiye, Allah'a çok şükür çok iyi yolda. Her alanda, her konuda uluslararası kamuoyunun desteğini de almak suretiyle büyük mücadele veriyor. Bir taraftan kalkınmasını, diğer taraftan terörle mücadelesini sürdürüyor. Öbür taraftan da yurt içinde halkın demokratik hak ve özgürlükler alanını genişletmeye devam ediyor. Türkiye olarak çok güzel ve iyi yoldayız. Gelecek Türkiye için daha aydınlık olacaktır."

*CHP Genel Başkanı Deniz Baykal: "Çatışmaların, acı olayların yaşandığı bir dönemden geçiyoruz ama hepimiz iyi niyetle bugünlerin aşılacağını; barışın, huzurun, kardeşliğin hem kendi memleketimizde hem de çevremizde, bütün İslam dünyasında egemen olmasını temenni ediyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.

* Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Bu bayramın, ülkemizde esasen var olan beraberliği, dayanışmayı artırmasını diliyorum. Tabii ki her zaman ülkemizin sorunları olmuştur. Bu sorunların aşılmasında da bu mübarek bayramımızın rol oynamasını diliyorum. Bayramın, insanlarımızın huzuruna ve barışına katkı sağlamasını diliyorum."