kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yaşamın kıyısında

MÜJGÂN HALİS
Hayatın onlara adaletsiz davrandığı çok belli. Kimi yerinden yurdundan kaçmak zorunda kaldı, kimi de şeytana uydu ve aynı evde yaşadığı adamın başını kesti..
1- İzmir'den denize açılan feribotta 48 mülteci yaşamını yitirdi. Ama geride kalan birçoğu da geleceklerinin ne olacağını bilmiyor.

Yoksulluk ve açlıkla mücadele edip umut yolculuğu için sırasını bekleyen mülteciler Basmane Mahallesi'ndeki Oteller Sokağı'nı mesken tutmuş. Çoğu geçimini saat satıcılığı yaparak kazanıyor, bazıları ise geceliğini ödeyemediği otelde çalışıyor. Mülteciler, "Bize sadece iş lazım," diyor.

HABERİN DEVAMI
2- Lakabı 'Erkek Elmas'tı. Tevfik Korkmaz'ın başını kesti. Şimdi hapishanede. Olayın tek görgü tanığı ise hâlâ cinayetin işlendiği metruk binada...

Aynı semtte 'Erkek Elmas' lakaplı Elmas Gem, son yılların en vahşi cinayetlerinden birini işledi. Öldürdüğü adamın kafasını kesen, bir poşete koyup sokaklarda gezen Gem'in o gece yaptıklarını aynı binada kalan Ömer Yılmaz anlattı: "Odanın kapısı açıktı, içeri girdim, Çakır Baba kanlar içinde yatıyordu, kafası yoktu."

HABERİN DEVAMI
Haberin fotoğrafları