kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Üsteğmen ayrılık bunalımına girmiş

Enis YILDIRIM ANKARA
3 Aralık'ta kaybolan tabip üsteğmen Mehmet Fatih Uluğ'un 6 yıllık eşi ile geçinemediği ve boşanma arifesine geldiği iddia edildi..
Şırnak'ta operasyona çıkmasının ardından kaybolan jandarma tabip üsteğmen Mehmet Fatih Uluğ'un, 6 yıllık eşi Feray Uluğ ile arasında şiddetli geçimsizlik olduğu ve çiftin boşanma arifesine geldiği iddia edildi. Aile yakınları, üsteğmenin eşiyle sık sık kavga ettiğini ve bunalımda olduğunu ileri sürdü. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda görev yapan üsteğmen Uluğ, 3 Aralık günü dağdaki askerlerin tedavisini yapmak üzere çıktığı operasyonda aniden ortadan kayboldu. Operasyon dönüşü dinlenmek üzere bir dağ karakolunda kaybolduğu ileri sürülen üsteğmenden 12 gündür haber alınamıyor. Kayıp üsteğmenin anne ve babası da çocuklarından haber bekliyor.

'GELİN-KAYNANA GEÇİNEMİYOR'
Jandarma Genel Komutanlığı'nın olayla ilgili açıklamasında "firar" imasında bulunduğu üsteğmen Uluğ'un eşiyle iki haftadır görüşmediği ileri sürüldü. Görev yaptığı Şırnak Defterdarlığı'ndan izin alarak evine kapanan Feray Uluğ'un eşiyle arasında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirten mesai arkadaşları, "Fatih Bey birliğinde, eşi de Şırnak'taki evinde kalıyordu. Çift iki haftadır birbiriyle görüşmüyordu" dediler. Baba Ahmet Uluğ ise "Oğlum Firar edecekse, neden dağda etsin. İstifa eder" dedi. Anne Necla Uluğ, Maliye Bakanlığı'nın yükselme sınavlarına girecek olan gelini Feray Uluğ'a yardımcı olmak için iki ay süreyle Şırnak'ta kaldı ve torununa baktı. Bu sürede sınavlara hazırlanan Feray Uluğ, daha önce kazanamadığı sınavdan bu kez başarılı çıktı. Aileye yakın çevreler, Uluğ ailesi ile gelinlerinin arasının iyi olmadığını, Fatih Uluğ'un ise eşiyle sık sık kavga ettiğini, bu nedenle bunalıma girdiğini öne sürdüler.
Haberin fotoğrafları