kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Maç sesinden delirme noktasına geliyorum

- Nelerden tartışma çıkar evde?
- T.Ş.
Memet sigara içtiği için tartışma çıkabilir. Hafta sonları yüksek sesle maç izlemesinden kavga çıkabilir! Evde sürekli bir düdük ve spikerin sesi yankılanıyor. İstemeden tüm yorumcuları tanıyorum artık. Hıncal Abi'yi seviyorum, Haşmet'i, 90 Dakika'yı. Memet fanatik Fenerbahçeli. Cep telefonum Fenerbahçe marşıyla çalacak kadar beni koyu bir Fenerbahçe taraftarı yaptı. Fenerbahçe Kulübü beni defileye istediği için Paris'teki defilemi zorla iptal ettirdi bana. Sırf Fenerbahçe defilesine çıkayım diye... Ajanslarla kanlı bıçaklı oldum. Hemen hemen Memet'e aldığım bütün hediyeleri Feneryum'lardan (Fenerbahçe eşyaları satan dükkânlar) alıyorum.
- M.Ö: Her futbol maçını seyrederim. Vanspor'dan Real Madrid'e kadar..
- T.Ş: Hafta sonu zaten maçlarla geçiyor. Hafta içi de maçların yorumlarıyla geçiyor. Evde sürekli bir spiker sesi, yorumcu sesi, eve ne zaman girsem maç sesi. Çığlık atıp delirme noktasına geldiğim zaman artık kanal değiştiriyor.
- M.Ö: Tülin evde tek başına televizyon seyretmeden mutlu olan insanlardan. Her dakika çalışıyor. Evde bile. Tülin kadar çalışkan insan görmedim. Ya kumaş keser, ya kumaş toplar, tasarımlar yapar. Dergi keser, vs.
- T.Ş: Dokuz yaşımdan itibaren 2 bin tasarım çizmişim. 13 yaşımda mayokiniyi çizmişim mesela. Evin içinde iki taraf da birbirine vakit ayırmalı. Sanki daha önceki hayatını yaşıyormuş gibi. İnsanlara bakıyorsunuz, birbirlerini boğuyorlar. Her şeyi illa ki birlikte yapmak zorunda hisssediyorlar. Zaten hafta içi hayatları arabada, trafik içinde geçiyor. Hafta sonları da 'İlla bunu yapacağız,' diye, pazar günü arabaya doluşup kahvaltı yapmaya gidiyorlar... Oysa birer hobiniz olsa, ayrı ayrı yapsanız, daha güzel olmaz mı? Evlilikler de böyle yoruluyor.

- Fatura ödemeleri, elektrik su paraları vs. bu işleri kim üstlenmiştir?
- M.Ö:
Kuralımız yoktur. O anda kime denk geldiyse faturayı o öder.

- Evde yaşadıklarınızı yakın arkadaşlarınızla paylaşır mısınız? Mesela Tülin Şahin kız arkadaşlarına fikir sorar mı? Siz onun bir davranışını annenizle konuşur musunuz?
- T.Ş:
Yaşanan her şeyin bizim aramızda kalması gerekiyor. Anneme bile hâlâ Memet'le ne tartıştığımızı anlatmamışımdır. Onun annesiyle da paylaşmam.
- M.Ö: Kendi içimizde çözeriz. Kimseye anlatmayız.
- T.Ş: Kız arkadaşlarla kocamı konuşmak istemem. Hele ki yalnızlarsa, "Zaten erkekler kötüdür," demeye hazırdırlar.