kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bizim evde aşçı Memet. 7 yılda hiç mutfağa girmedim!

- Mankenler özel hayatlarını çoğunlukla göz önünde yaşıyorlar. İster istemez, okuyucular da gazetelerin birinci sayfalarında gördüğü bu haberlerle bilgileniyorlar. Siz ilişkinizi burnumuza sokmadınız...
- T.Ş:
Birileriyle anılmak, skandal yaratmak insanın kendi elinde. Mankenlerin sevgilileri olamaz mı? Manken olmayan pek çok genç kız biliyorum. Yaşları çok küçük, üç tane sevgili idare ediyorlar. Herhangi bir eve kamera sokun, neler var. Daha 14-15 yaşlarındaki kızların üç sevgili idare ettiğini görüyorsunuz. Ama onların hayatları kameralar önünde değil.

- Rekabetin acımasız olduğu bir sektörün içindesiniz. Kadın rekabetinin yanı sıra, erkek tacizinin de görüldüğü bir mecra sizinki. Evli olmak koruyor mu yoksa bir farkı yok mu?
- T.Ş:
Memet, doğal olarak erkek tacizinden korumuştur beni.
- M.Ö: Elimden geldiği kadar Tülin'e destek oluyorum. Konuşacak çok şey oluyor. Sabahın 05.00'ine kadar konuştuğumuz günler oluyor bazen. İnanılacak gibi değil.

- Tanıştığınız günden bu yana yedi yıl geçmiş. Hayatınızda neler değişti?
- M.Ö:
Tülin daha yoğun çalışıyor. Gün geçtikçe işleri artıyor.
- T.Ş: Yaş aldıkça tam tersini yaşıyorum, çok şükür. Bir ilişkide konuşulacak çok şey olması önemli. İkimiz de hem çok konuşuruz, hem hızlı konuşuruz.

- Evdeki iş bölümü nasıldır?
- M.Ö:
Temizlik bakanı Tülin'dir.
- T.Ş: Aşçı Memet. Yedi yılda bir kez mutfağa girip yemek yapamadım!
- M.Ö: Her mutfağı bilirim. Dolma da sararım, risotto da yaparım. Chateaubriand da pişiririm.
- T.Ş: Evde pizza hamuru açıp havada çevirerek pizza da yapar. İşten yorgun argın gelir mesela, "Ne yapayım?" der ve mutfağa girer. O kadar güzel yemek yapar ki, dışarda yemek beğenemeyecek hale geldim.
- M.Ö: Tülin de durup dururken temizlik yapar. Her dakika ütü yapabilir. Ütü yaparken iş anlaşması yaptığını bilirim.
- T.Ş: Temizlik yapmak beni acayip mutlu eden bir şey! Aklıma eser, gece yarısı temizlik yaparım. Otel odamı bile temizlerim. Hayatımda her şeyin düzenli olmasını çok seviyorum.

- Haftanın her günü yemek yapar mısınız?
- M.Ö
: Bazen iki gün önceden planlarım ne yapacağımı. Mutfak alışverişini, bıçak alışverişi yapmayı çok seviyorum.
- T.Ş: Milano'ya gittiğimde Memet'e çeşit çeşit makarnalar, soslar, bıçaklar getiriyorum. Evde bir 'dünya mutfağımız' var.