kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tülin Şahin ile Memet Özer, 5 Eylül 2005'te Swissotel'de evlendi.

Mutsuz insanlar mutlu insanları rahatsız ediyor

- Evlilikte bir taraf diğerinden daha özverili oluyor. Sizin ilişkinizde özverili, yapıcı olan kim?
- T.Ş:
Memet o konuda daha iyidir. Belki benden biraz büyük olduğu için. Ben de küs kalmayı hiç sevmem. Çok seyahat ediyorum, hayat bu. Aramı düzeltmeden yolculuğa çıkmam. Saçma sapan nedenler yüzünden birbirimizi üzmeyiz.
- M.Ö: Herkesle, hayatla barışığımdır. Kolay kolay moralim bozulmaz.
- T.Ş: Memet bir melektir! Çok romantiktir. Bir keresinde Sevgililer Günü'nde çalışmak zorunda kaldım. Eve girdim. Gitmiş Paşabahçe'den, altı kırmızı kalp olan kadehler almış, kalpten çerçeveler almış. Risotto'nun üstüne bile domatesleri kalp şeklinde yerleştirmiş! Nutkum tutuldu... Şok geçirdim. Her yer kırmızı güller... Aynı zamanda nişanlandığımız gündür 14 Şubat!
- M.Ö: Hemen her sokağa çıktığımda Tülin'e çiçek alır gelirim.
- T.Ş: Ama ben sabah uyurken mesela, "Küçük, gömleğimi ütüler misin?" der, uykulu uykulu gömleğini ütülerim. Harika ütü yaparım. Bazen daha iyi ütülemek için gömleklerini kırıştırıyorum.

- Sizi ne mutsuz yapar?
- T.Ş:
Önyargılar beni mutsuz yapar. Danimarka'da bu önyargılarla büyüdüm. "Sen nasıl Türksün, başın örtülü değil, vs." İnsanların birbirlerine karşı ön yargıları olmamalı. Ön yargısız hareket edersek daha mutlu oluruz. Mutsuz insanlar da bizi mutsuz yapıyor. Mutsuz insanlar mutlu insanları gördükçe onları rahatsız etmek için her şeyi yapıyorlar. O kadar garip bir hale geldiler ki, ben kendi ilişkimi tehlikeye atmamak için gece dışarı çıkmamayı tercih ediyorum. Ne Memet'i ne de kendimi tehlikeye atmak istemiyorum. İlişkiye çomak sokmak için çabalayan insanlar var.