kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Lorlu yeşil salata

Ebegümecini iyice yıkayın. Isırgan otunu ve arapsaçını ince ince doğrayın. Kaynar suda hepsini haşlayıp iyice sıkın. İyice sıktıktan sonra ince ince kıyın. Üzerine bir çay bardağı zeytinyağı gezdirin. Tuz, karabiber, kırmızı biber serpip servis yapın.

Malzemeler 8 kişilik
*
500 gr. ebegümeci
* 1 demet pazı
* 1 demet ısırgan
* 1 demet arapsaçı
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
* Tuz
* Karabiber