Ebegümecini iyice yıkayın. Isırgan otunu ve arapsaçını ince ince doğrayın. Kaynar suda hepsini haşlayıp iyice sıkın. İyice sıktıktan sonra ince ince kıyın. Üzerine bir çay bardağı zeytinyağı gezdirin. Tuz, karabiber, kırmızı biber serpip servis yapın.
Malzemeler 8 kişilik
* 500 gr. ebegümeci
* 1 demet pazı
* 1 demet ısırgan
* 1 demet arapsaçı
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
* Tuz
* Karabiber
Yayın tarihi: 12 Aralık 2007, Çarşamba
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2007/12/12/gny/haber,334DE8BC2CB34D58BC3113C58DB4E11F.html
Tüm hakları saklıdır.