kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beyoğlu kabadayısı

ESİN ÖVET
'Takva'daki oyunuyla dikkat çeten Erkan Can yeni filminde 'Beyoğlu kabadayısı' olacak! Can, bu filmi Fatih Akın'ın yönetmesini çok istediklerini söyledi..
ROLÜMÜN GEREĞİNİ YAPARIM
Yeşilçam'ın son kabadayısı Erkan Can olacak! Can yeni filminde 'Beyoğlu Kabadayısı'nı oynayacak. Ünlü oyuncu, tinercileri, travestileri ve Beyoğlu'nun arka yüzünü anlatan film için yakında kamera karşısına geçecek. 'Takva'daki 'Tutucu Muharrem' karakterinden sonra yeni rolüyle izleyicileri şaşırtacak olan Can, "Ben rolüm ne gerektiriyorsa onu yaparım" dedi.

GERÇEKÇİ BİR FİLM OLACAK
Filmde Beyoğlu'nun görmek istemediğimiz yanlarını göstereceklerini belirten Erkan Can, şöyle konuştu: 'Takva'dan sonra bu film çok konuşulacak. Filmi Fatih Akın'ın çekmesini istiyoruz. Boş zamanlarımda Beyoğlu'nu geziyorum. Sokaktaki insanları tinercileri, travestileri inceliyorum.

FİLMDEKİ TEK ÜNLÜ OYUNCU BENİM!
Erkan Can, filmdeki tek tanınmış oyuncunun kendisi olacağını söyledi: Bu film çok gerçekçi olacak! Beyoğlu'nun görmeyi pek istemediğimiz yönünü gözler önüne serecek. Takva'dan sonra bu film de çok konuşulacak...