kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mahşer günü geldi!

13 bölümde bir tek günü anlatan, Türkiye'nin ilk gerçek zamanlı dizisi 'Mahşer-Nabucco'nun Zehri' bu akşam atv'de başlıyor..
Türk televizyonlarının 'gerçek zamanlı' ilk dizisi başlıyor: 'Mahşer'... Diziyi reklam dünyasının yakından tanıdığı yönetmen Koray Demir çekiyor, başrollerinde Mahir Günşıray ve İpek Tuzcuoğlu oynuyor.

ÇİN'DE BAŞLIYOR
'Mahşer' 13 bölüm boyunca bir tek günü anlatıyor. Her bölümde kahramanların yaşadıkları olaylar, gerçek zaman akışına göre ekrana getiriliyor. Her saniyesi heyecan dolu bir politik-aksiyon olan dizinin çekimleri Çin'de başladı. Sinema tekniği ile gerçekleştirilen dizide efekt uzmanları tarafından hazırlanan özel sahneler bulunuyor. İddiaları ile Türkiye'nin var olma kavgasına ışık tutacak ve perde arkasındaki büyük oyunu cesurca sergileyecek 'Mahşer'de Ortadoğu'daki 'Büyük Satranç' konu edilecek.

İŞTE İLK BÖLÜM: Türkiye saatiyle, 07.00... Esrarengiz cinayetlerle birlikte İstanbul bir mahşer gününe uyanır. Hikaye, ülkenin kaderini değiştirecek, yeni Ortadoğu stratejilerinin mihenk taşı olacak bir anlaşmanın imzalanacağı tek bir günde geçecektir.
atv 20.00

KİMLİK
Yapım:
Doludizgin Prodüksiyon Senaryo: Mehmet Onur Özkök, Aydın Şanlı
Yönetmen: Koray Demir Proje Danışmanı: İbrahim Altuncu
Oyuncular: Mahir Günşıray, İpek Tuzcuoğlu, Levent Ülgen, Ahmet Uz, Metin Coşkun, İstemi Betil, Hakkı Ergök, Şahnaz Çakıralp, Emre Karayel, Ali Başar, Dean Baykan