kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Aralık 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EVERYTHING: 89 YTL Ana malzeme olarak deri kullanılmış olan tepsinin farklı renk seçenekleri mevcut. www.evinizinkalbi.com

Tepsiler sayesinde kahvaltı yatak odasına kadar geldi!

FATİH ATALAY
Her mutfağın ihtiyacı malzemelerin başında gelen tepsiler, yatak odasında kahvaltı etmenin ayrıcalığını sunuyor. Her zevke hitap eden tepsilerin fiyatları 319 YTL'ye kadar çıkabiliyor..
Tasarımların ince detaylarını mutfaklarına taşımak isteyenler için yeni nesil tepsiler kahvaltınızı yatak odasında yapmanıza olanak sağlıyor. Bu sayede sabahları sıcak bir ortamda keyifle uyanmanız mümkün. Her mutfağın ihtiyacı olan aksesuarların başında gelen tepsiler servis konusunda titiz ve idealist kişiler için büyük önem taşır. Her zevke uygun tepsi çeşitleri değişik materyalleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Hasır, tik, gümüş, metal ya da ahşaptan imal edilmiş olan tepsiler arasında kendinize en uygun seçeneği bulmanız artık çok daha kolay. İşlevsel tepsilerle hem günlük yaşamınızda hem de misafirlerinizi ağırlarken evinize farklı bir renk katabilirsiniz.

Multifonksiyonel tepsiler
Değişik tepsi tasarımlarının en gözde olanı özellikle tatil sabahlarının havasını değiştiren, yatakta kahvaltı keyfi sevenlere özel, modern ayaklı yatak tepsilerdir. Bu sezonun favorileri arasında olan bu tepsiler odanıza farklı bir anlam kazandıracak. İster mutfakta isterseniz odanızda kullanabileceğiniz tepsileriniz yalın ya da klasik, sıradışı ya da modern evinizde görsel bir şıklık yaratmanız için sizleri bekliyor.
Haberin fotoğrafları