kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hakem hatalarından bizim de canımız yandı

18.11.2007
-Haluk Ulusoy'la aranız nasıl?
- Hakem hataları hepimizin vicdanını rahatsız ediyor. Bir seçim olursa Haluk Ulusoy aday olmayacağını açıkladı. Onun seçildiği kongrede biz beş oyumuzun üçünü ona vermiş, ardından da Türk futbolunun iyiliği için yeniden seçim istememiştik. Ama artık hakem hatalarının kabul edilir derecenin üstünde olduğunu düşünüyorum.

- Sizce federasyon adaletli davranıyor mu?
- Ben "Şu ya da bu art niyetli," diyebilecek konumda değilim. Daha doğrusu konumdayım ama demem çünkü elimde bir belge yok. 100 maçtır kulüp başkanıyım ve yaklaşık 50 maçta hakem hatası yüzünden canım yandı. Güçlü ilişkileriniz de olsa canınız yanıyor.

- Eskiden Fenerbahçe kongre üyesiydiniz...
- Evet ama bir gönülde iki sevda olmuyor. Hiç Fenerbahçe gol yiyince sevineceğim aklıma gelmezdi. Şimdi ise onları sadece Avrupa maçlarında destekliyorum.

- Devlet desteği aldınız mı? Abdüllatif Şener'in Sivasspor'a katkı sağladığı söylendi.
- Sayın Şener'in varlığı bizim için bir destektir. Maçlarımızda da özel gecelerimizde de bizi yalnız bırakmadı. Ama kulübün bütçesine parasal anlamda bir katkısı olmadı. Zaten kendisi zengin bir insan değil. Kongre üyesi olurken 1000 dolar bağış yaptı o kadar. Ancak tesislerimizin yenilenmesini de devlet mekanizmalarını hızlandırdığı doğru. Bu zaten devletin anayasal görevi. Yani hak etmediğimiz imkânlar bize aktarılmadı. Aynı olanaklar bizim gibi çıkış yapan Manisa'ya da sağlandı. Bunun dışında belki biriki dostunu arayarak 50-100 milyar Sivasspor için bağış yapmalarını sağlamıştır o kadar.