kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
5 aylık

Karnı burnunda ama en şık yarışında!

Hollywood'un karnı burnunda yıldızları, giyim tarzlarıyla alıştığımız anne adaylarının görüntüsünden çok farklı bir tablo çiziyor. Ünlü hamileler, bu dokuz aylık süreçte de seçimleriyle şıklıktan asla taviz vermiyor. İşte en şık hamileler..
Christina Aguilera
Ünlü şarkıcı Christina Aguilera, hamilelik sürecinde tercihini taytlardan yana kullanıyor ve şıklığını aksesuvarlarıyla tamamlıyor. Ünlü yıldızın düz ayakkabıları Lanvin, gözlükleri ise Tom Ford imzalı.

Halle Berry
"Son haftada bile klasik hamile kıyafetleri giymeyeceğim" diyen Oscarlı Halle Berry, John Galliano imzalı bu elbisesiyle bir film galasına katılmıştı.

Jennifer Lopez
Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu itiraf eden ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, hamileliğinin başından bu yana çok şık giyiniyor. Alice Temperley imzalı bu kıyafetiyle göz kamaştıran ünlü şarkıcı genellikle elbise giyiyor.

Garcelle Nilon
"Beşinci aydan sonra hamile kıyafetleri giymeye başladım çünkü karnım beşinci aydan sonra çok büyüdü" diyor aktris Nilon. İkiz bebekler bekleyen Nilon, karnını ancak elbiselere sığdırabiliyor. Nilon'ın bu elbisesi, Isabella Oliver'in hamile koleksiyonuna ait.

Nicole Richie
6 aylık hamile olan Nicole Richie, farklı giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Hamilelik öncesinde de rahat ve salaş giyinmeyi seven Richie, şimdi de aynı tarzdan vazgeçmiyor. Richie'nin bolerosu Azzedine Alaia, tişörtü The Row ve eteği Dries Van Noten imzası taşıyor.
Haberin fotoğrafları