kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu hafta vizyona giren diğer filmlerden...

ATİLLA DORSAY
ATİLLA DORSAY
13.10.2007
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu hafta vizyona giren diğer filmlerden...
* Variety dergisi yazarı Peter Debruge'ın kehanetine göre Hepsini Vur sinemalarda gösterildiğinde yeterince seyirci bulamayacak ve "gerçek izleyicisini DVD'si çıktığında bulacak."

* Clive Owen'ın canlandırdığı Bay Smith, Hepsini Vur'da şöyle diyor: "Ben İngiltere doğumlu bir çocuk bakıcısıyım ve de çok tehlikeliyim."

* Oldukça eğlenceli bir tip olan Bay Smith, film boyunca tıpkı meşhur tavşan Bugs Bunny gibi mütemadiyen havuç yiyor ve Paul Giamatti'nin canlandırdığı Hertz karakteri de ona şöyle diyor: "Seni hain davşan senii!"

* Paul Giamatti, Sudaki Kız'da başroldeydi, ayrıca Amerikan bağımsız sinemasının 2000'lerdeki gözbebeği Sideways'de de Giamatti'yi başrolde izlemiştik. Sideways'in güzel sloganını da bu vesileyle hatırlayalım: "Şarap arıyorlardı. Kadın arıyorlardı. Kendilerini arıyorlardı."

* Gündüz Nöbeti filminin özgün Rusça ismi: Dnevnoy dozor. Film Kazakistan'da çekilmiş. Gündüz Nöbeti komünizm döneminden sonra Rusya'da sinema gişelerinde 30 milyon dolar sınırını aşan ilk yapım oldu.

* Gündüz Nöbeti'nin başında anlatıcı şöyle diyor: "Rüzgâr neden eser, bilir misiniz? Hâlâ hayatta olduğumuzu kimse bilmesin diye, ardımızda bıraktığımız izlerin üzerini örtmek için..."

* Gündüz Nöbeti'nin devamı niteliğindeki Twilight Watch'ın çekimleri sürüyor. Fox'un finanse ettiği bu yeni bölüm, İngilizce olarak çekiliyor.

* Avrupalı'nın yönetmeni Ulaş Ak, daha önce Dün Gece Bir Rüya Gördüm filminde Pelin Batu ve Arzu Yanardağ'ın yer aldığı erotik sahnelerle adından söz ettirmişti.