kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
- Reklam filmi çektirmek için ünlü bir yönetmenin kapısını çalmışsınız, 50 bin dolar ücreti fazla bulmuş, 'Parasız yap,' demişsiniz. Fatih Altaylı'nın yazdığı bu olay doğru mu?
- Yazıyı gördüm. Kendi mesleğine ihanetler zinciri olan bir yazı! Bir; benim iş konuştuğum reklamcının bunu başkasına anlatmaması gerekir, eğer işinde güvenilir bir adam olmak istiyorsa... İki; bir gazeteci kendisine dost sohbetinde anlatılan bir şeyi yazı haline getirmemeli. İkisi de kendi güvenilirliklerini zedelemişler. Üç, yazılan da yalan! 50 bin dolarlık bir şeyi karşılayamayan bir müessese nasıl gazete kuracak? Sinan'ın bunu düzeltmesi gerekir.

- Sinan Çetin yani bu reklamcı?
- Tabii canım! Sinan'la konuştum, bir reklam filmi istedim evet! Ama 50 bin dolarla alakası yok. 'Gel bize ucuz bir film çek,' dedik. Evet, çok para harcamak istemiyoruz bu doğru ama 50 bin dolarlık bir şeye 'Hayır,' diyerek bir gazete çıkmaz ki zaten.

- Anlaşamadığınız nokta neydi sonuç olarak?
- Çünkü 50 bin dolardan çok daha fazla bir para istedi! Ona şunu söyledim, 'Başar'la Savaş o parayı vermek isteyebilir, ben bu parayı verdirmem,' dedim. Çünkü paranın her kuruşu bize lazım, gazetenin nasıl gideceğini, başına nelerin geleceğini bilmiyoruz, her kuruşa ihtiyacımız var. Yazılanlar düpedüz yalan!