kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Kadın arka planda kaldığı sürece kazanıyor'

28.10.2007
-Evliliğin çok vazgeçilmez bir kurum olduğunu düşünüyor musunuz?
- Eğer çocuk düşünülüyorsa, evet. Çocuğun muhakkak ki anneli, babalı, sakin, huzurlu, dengeli bir yerde yetişmesi lazım. Kadın öyle bir eşten bir eşe atlamaktan hazzetmez. Kadın sevdiği erkekle yapmak ister, her önüne gelenle yapmak istemez.

- "İnsanlar evlenmeden önce neye dikkat etmeli?" diye soran bir izleyiciye "Üniversite mezunuysanız üniversite mezunuyla evlenin, uzunsanız kısa boyluyla evlenmeyin, zenginseniz fakirle evlenmeyin, güzelseniz çirkinle evlenmeyin," dediniz.
- İngiltere'de yapılan bir istatistik bunu söylüyor. Erkek karısından sosyoekonomik, tahsil, boy-bos bakımından aşağıdaysa mutlaka karısını ezmeye çalışıyor. Bu erkeklerin dünyası. Kadın arka planda kaldığı sürece kazanıyor.

- Cinselliğin Türk ailesindeki yerini tespit edebildiniz mi?
- Tabii, hem de çok. Seks yüzde 1500 önemli. Kadınlara diyorum ki, o gece sevişmek istemiyorsanız bile kocanıza hayır demeyin, servisinizi yapın ama çok uzatmayın. Ancak boşalmayacağınız için hadiseyi uzun tutmaya ve performansı çeşitlendirmeye gerek yok. Çünkü karısı yaptırmadığı için "Hayır," cevabı alan erkek gidip dışarıda birini buluyor.

- Kadınlar eşlerine daha önceki ilişkilerinden bahsetmeli mi?
- Mümkünse bahsetmesin, bahsedecekse de teferruata girmesin. Şu kadar söylemelerini öneriyorum: "Hayatım seni tanımadan önce hayatımı kurtarmak, yön verebilmek için bir-iki arkadaşlığım oldu. Ama sana anlatmamı gerektirecek önemli hiçbir hadise olmadı. Şahısların hiçbir önemi yok. Seni tanıyacağımı bilseydim, bunları denemezdim."

- Ama yalan söylüyor böyle... Ya bekâretini yitirmişse...
- Anlatacaklar o zaman. Ama birçok kişi bekâretini yitirmeden de her şeyi yapabiliyor. Bunu söylersen adam her vesileyle kafana kakacak. Yalan söylemeyeceksin, ama genel konuşacaksın.