kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Gencebay masasına gelen Gündeş’i elini öperek karşıladı.

Orhan Baba, Gündeş'e 10 üzerinden 11 verdi!

MUSATFA DERYAHAN
TEMA Vakfı'nın kuruluş yıldönümü gecesine katılan Ebru Gündeş, performansıyla, 'Popstar Alaturka' yarışmasında birlikte jüri üyeliği yaptığı Orhan Gencebay'dan tam 11 puan aldı..
TEMA Vakfı, 15. kuruluş yıldönümünü, Çırağan Sarayı'nda verilen bir davetle kutladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gece, bir müzayede ile başladı. Müzayededen toplam 150 bin YTL'lik gelir elde edilirken, en yüksek fiyata alıcı bulan parça, 26 bin YTL ile ünlü ressam Nuri İyem imzalı bir tablo oldu. Geceden elde edilen tüm gelirin TEMA Vakfı'nın yürüttüğü kırsal kalkınma projelerinde kullanılacağı açıklandı.

Dans şov yaptı
Bu özel gecenin en büyük sürprizi, hiçbir ücret talep etmeden sahneye çıkan Ebru Gündeş oldu. Söylediği hareketli parçalarla konukları coşturan ünlü şarkıcı, sahne şovunu danslarla da süsledi. Gecenin konukları arasında bulunan Orhan Gencebay ve Sevim Emre, Gündeş'i hayranlıkla izledi. Sevim Emre alkışlayıp, tempo tutarak Gündeş'e destek verdi.

Yoksa elendim mi?

Bir ara 'Popstar Alaturka' adlı yarışmada birlikte jüri üyeliği yaptığı Orhan Gencebay'ı sahneye davet eden Ebru Gündeş, yarışmaya atıfta bulunarak ona, "Beni beğendiniz mi? Bana kaç puan vereceksiniz Orhan Bey? Yoksa elendim mi?" diye takıldı. Gencebay ise güzel şarkıcının performansını ne kadar beğendiğini, "Benden 10 üzerinden 11 puan aldın. Hem kıyafetin, hem de sesinle gebertilmeyi hak ettin" diyerek dile getirdi.
Haberin fotoğrafları