kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SerpilÇakmaklı - Nihat Doğan

Çakmaklı'nın sözlerini mahkemeye taşıyacak

İLKER GEZİCİ
Serpil Çakmaklı'nın bir TV programında söylediği 'Sen kimsin? Zavallı adam acıyorum sana!' sözleri, Nihat Doğan'ı çok sinirlendirdi: Çakmaklı'yı mahkemeye vereceğim!..
Önceki gün bir sabah programına konuk olan oyuncu Serpil Çakmaklı, sorulan soru üzerine Nihat Doğan'a ağır eleştirilerde bulundu. Yayında, Doğan'ın eskiden saygılı biri olduğunu ancak son dönemde haddini aştığını ifade eden Çakmaklı, şöyle konuştu: "Önüne gelene 'aşiretim' diyor, ona buna tehditler yağdırıyor. Sanatçı sanatçılığını bilmeli. Sen mafya mısın? Senin aşiret olduğuna da inanmıyorum..."

Sen kimsin, terbiyesiz!
Bu açıklamalardan, birkaç sonra rejiden Nihat Doğan'ın aradığı ve Serpil Çakmaklı'ya hakaret ettiği bilgisi verildi. Bunun üzerine Çakmaklı, canlı yayında kendisini tutamayarak şunları söyledi: "Sen kimsin de küfür ediyorsun, terbiyesiz! Seni Türk halkı değil, Seda Sayan bir yere getirdi. Sen bu konuşmalarınla devam edersen Türk halkı 'şıp' diye yere düşürür. Ben gerçekleri konuştum diye mi böyle davranıyorsun? Bir kadına küfrediyorsun. Yazık, acıyorum sana, zavallı!"

Bunlar ayıp şeyler!
Nihat Doğan ise kimseyle muhatap olmayacağını ifade etti: "Beni programa bağlamak için aradılar, ama katılmayacağımı belirttim. Buna rağmen böyle yapıyorlar. Bunlar ayıp şeyler. Bunlarla uğraşacak vaktim yok. Bana hakaret edenleri mahkemeye vereceğim."