kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tarihi hezimeti yorumlayın

Yeni Haber
İnönü Stadı'nda Liverpool'u 2-1 yenerek tarih yazan Beşiktaş,İngiltere'de 8-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi ve kendi tarihinin en ağır sonucunu aldı.

Dün akşam oynanan maçla ilgili düşünce ve yorumlarınızı yazın buradan yayınlayalım...

SİZDEN GELENLER

* ben bir beşiktaşlı olarak değil bir TÜRK olarak dün yerin dibine girdim demekki aradaki fark buymuş demekki geniş düşünmek buna deniyomuş.Fenerbahçe gidip Roberto Carlos'u alırken biz gidip diatta yı aldık GS gidip Lincoln' ü alırken biz gidip cisse yi aldık Kayseriye beğendii Higuanı bjk ye getirdi ertuğrul hoca bu kadro şampiyonlar ligini bırakın türkiye liginde ilk 5 e giremez yazık çok yazık.Bu dar düşünceyle Beşiktaşı hiç bir yere getiremez bu Demirören de Ertuğrul Sağlam da ikiside arkasına bakmadan gitmeli.Ertuğrul Sağlam'a Bjk gibi takımlar büyük gelir o kayseri vestel manisa kısaca anadolu takımlarını çalıştırabilir yeter artık yeteeer biz 100. yıldaki büyük takımı istiyoruz. Demirörende Ertuğrul sağlamda ait oldukları yerlere gitsinler.Son olarak Hakan Arıkan ne zaman tek hamlede topu alcak çok merak ediorum ama ertuğrul hoca saolsun hala onunla devam edio çok gol yeriz çooooooooooook (oktay yıldız)

* Beşiktaş ismini bir daha duymak istemiyen futbolseverim.Üstelik ben küçük kızıma kızdım bu takımı izlemek için.Hep olumsuz rekorlara imza atmak zorunda mıyız!?Başkanda dahil olmak üzere tek oyuncu bırakmamalı bu takımda.Beşiktaşlıyım ama hiçbir zaman avrupalı olamıyacağımızı hissetmenin burukluğu var. (resat solgun)

* rezalet bu transfer politikasıyla ancak bu olur ruhsuz futbolcuyla bu olur ancak fenerin yedeklerini alıp transfer bombası diyen yönetim derhalistifa etmelidir 5 senedir yeniden yapılanıyoruz adam gibi 2 yabancımız yok boboyu kaptırmayın bari iğrenç bir geceydi utandık şamp.liginde 8 gol yiyen tek takım türkiyeden beşiktaş biraz feneri örenek alalım en azından transfer politikasını... (mehmet kılınç)

* Tarihi yenilgi olabilir, her takım kötü günler geçirbilir ama önemli olan bu günlerden ders çıkartıp ileride bu hataları yapmamaktır.Ve yönetiminde artık takımın kontrolünü TAMAMEN Ertuğrul Sağlam'a bırakmalı ve devamlılığını sağlamalıdır. İstikrarlı şekilde devam edildiği zaman başarı gelir.Her sene hoca değişmesiyle başarı gelmez. Uzun süreler takımda Ertuğrul hoca kalmalı ve başarısızlıkta bile arkasında durulmalıdır. Manchester United örneğinde olduğu gibi. Bu sağlanmazsa başarıda gelmez.Her şeye rağmen biz takımımızın her zaman yanındayız ve takımımıza destek olmaya devam edeceğiz. (Memduh Arda Uyanık)

* bir FENERBAHÇEli olarak dün akşamki skordan UTANDIM..yazıklar olsun onlara..ben bu kadar basiretsiz ve şuursuz bir futbol ve oyuncularını hayatım boyunca görmedim.tamam kabul ediyoruz BEŞİKTAŞ tan "gidin aınfield road da 5 tane atın" da demiyoruz.ama bu kadar da olmaz rezil ettiniz bizi tüm dünyaya..Ha bu arada: Sayın Demirören bu hezimetten sonra kime ve nasıl bir bahane uyduracak merakla bekliyorum.. bence sivas macında oda oynasın PAF lar... (FATİH EVCİMEN)

* dün gece bitmek bilmedi. Bir maç bu kadar mı uzun olur. İki hafta önce izlediğimiz müthiş Beşiktaş'tan eser yoktu. Küçük oyuncularla büyük işler yapmaya çalıştılar onu da başaramadılar. Dün tam bir faciaydı. Bir Galatasaraylı olarak hem üzüldüm hem de utandım. Bu durumdan utanan Beşiktaşlı yöneticileri de istifaya davet ediyoruz. (mustafa kemal)

* kendi hatalarını görmek yerine hatayı başka yerlerde aramanın bedeli zaten senelerdir çıkıyordu....ama dün gece için yorum yapmak bence futbola ihanet olacaktır...bu bir futbol maçıdır , ama basketbol yorumcuları yorum yapsa yadırganmaz.....sonuç olarak kendi düşen ağlamaz...hataları başkalarına yükleyenlerin artık çekip gitme vakitleri gelmiştir....yoksa beşiktaş sıradan bir takım olma yolunda hızla ilerlemektedir....sıradan takımlar anca bu kadar gol yerler....tek kelime ile KEPAZELİK....bu leke hiçbir zaman unutulmaz kara bir lekedir....tarih bu sonucu yaşatanları hiç unutmayacaktır... (göksel ergül)

* Liverpool'daki futbolcuda son model jeep'e biniyor, villa veya lüks evde oturuyor. Bizim kendini futbolcu statusune koyan acizlerde. Ama fark acikca ortaya cikiyor. Tarih yazdigimizi gören Liverpool bize cok aci bir tarih yazdirtti. Bence bugünden itibaren bircok futbolcunun anlasmasi tek tarafli fesh edilmeli. Cünki sampiyonlar ligi haric hicbir basari bizim icin basari degildir. Genc piril piril cocuklar oynasin. Tipki dün canini disine takip oynayan Mehmet Sedef gibi. (bumin önder)


* ben bir fenerbahcelı olarak ertuğrul hoca ya üzüldüm inanıyorum ki beşiktaşlı hiç bir futbol cu onu dınlemıyor bence beşiktaşın aldığı yaban cı oyuncularda çok etkisiz herkes alex e koşmuyor diyor ama akşam gördümki beşiktaşlı yabancıların hiçbiri koşmuyor tüm türkiye ye geçmiş olsun diyorum. (senem uslu)

* REZALET !!!! Bir Beşiktaşlı olarak dün geceden utanç duydum. Hani atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya aynen öyle. Beşiktaşımı seviyorum ama bu hezimeti yaşamayı hiç haketmiyoruz. Bence bu saatten sonra ne yöneticiler ne teknik kadro konuşmalı. Şimdi çıkıp konuşma sırası bu hezimeti yaşatan futbolculardadır bence. (volkan can)

* Gerçekten İnanılmaz Bir Hezimet Ama Beşiktaş Gerçekten Hak Etti Bu Yenilgiyi Böyle Bir Takımın Bu Kadro İle Avrupada İşi Yok Daha Çok Türkiyeyi Rezil Etmeden Çekilmeli Bence......... (Eren Şahin)

* Başarızısızlıklarının faturasını hakemlere çıkaranların ağır hezimeti bu . sivasa pafla çıkacaklarmış siz liverpolun önüne sadece paf takımıyla çıksaydınız onlar daha onurlu ve ruhlarıyla oynarlardı dün geceki hezimet beşiktaşın yanısıra türkiye içinde kapkaranlık bir sayfa ve utanç tablosu olmuştur.. ve bu hezimetten sonra hala yerlerinde oturan teknik kadro ve yönetimede yazıklar olsun (murat kaçar)

* Beşiktaş küçük oyuncular alıp büyük işler başarabileceğini zannetti. Kabul edelim ki İ. Toraman,İ. Üzülmez, Koray,S. Özkan gibi futbolcular. Alınan yabancılar çok vasat. Yabancı olacaksa vazgeçilmez isimler olmalıdır fakat Beşiktaşta böyle birşey yok nerdeyse yarısı kulübede oturuyor. Fenerbahçe nerdeyse hiçbir yabancı oyuncusundan vazgeçemiyor ve çoğu da maça etki ediyor. Beşiktaşın yabancıları ise böyle değil. Beşiktaşın başta savunması tümüyle berbat. Milli takımımızın bu kadar kötü gitmesinde bunun da bence etkisi var. Savunmanın 3 ismi aynı zamanda milli takımda oynuyor. Devre arasında 3-4 yeni yabancı takımı biraz da olsa düzeltebilir. Acilen 1 stoper,iyi bir ön libero iyi de bir sol bek lazım bu takıma. Bu vasat adamlarla bir yere varamazsınız. (Vasfi Zengin)

* beşiktaşı bu hale düşüren demirören ve ekibi gereğini derhal yapmalıdır.daha açık istifa edip beşiktaşı kurtarmalıdırlar. (rahmi fen)

* Lütfen sizden ricam sayın Ertuğrul Bey bizi daha fazla rezil etmeden takımı bıraksın ve yerine bence Türkiye' ye gelmiş en iyi yabancı hoca sayın Mircea Lucescu getirilsin ne pahasına olursa olsun........ (Gerçek Kartallı)

* 1 değil 2 değil 3 değil tam 8 gol yani şampiyonlar liginde bir tarih yazıldı hemde karakartal dediğimiz takıma kara bi lekeyle tamam liverpool gibi bi takımla oynayabilirsiniz tecrübeli güçlü ama eğer bir takım şampiyonlar liginde oynuyorsa rakiplerinide biliyo demektir ben avrupaya bizi rezil eden beşiktaşı kınıyor ve sonraki maçlarında yüzümüzü güldürerek ülkemize puanlar kazandırır umuyorum ayrıca bugünde FENERBAHCEmize psv karşısında başarılar diliyorum... (cemil dertsiz)

* 6/11/2007 gecesi içimiz acıdı.fenerbahce taraftarı olarak bir türk olarak çok üzgünüm.istanbulda liverpoolu cimlere gömen beşiktaş tan eser yok tu dun gecemücadele ve inanç yoktu sonuç 8.0 artık önüne bakmalı beşiktaş ve asla mücadeleden yılmamalı ertugrul saglamın arkasın da durmalı ve destek olmalı diye düşünüyorum yıldırım demirören de istifa etmeli sinan engin de öyle beşiktaşa hiçbir faydaları yok yanlış yönetiçilik ve transfer politikalarıyla beşiktaşı yönetemiyorlar orta sahasın da takımı yönetecek bir beyin yok bir alex bir lincol lazım.yapacak bişiii yok fenerbahçemize psv karsısın da başarılar diliyorum umarım avrupada türkiyeyi en iyi sekilde temsil ederler (ali kalburcu)

* Futbol ile ilgilenen ve futbolun bir spor ve oyun olduğu bilincinde olan bir yönetimin gelmesi şart..... (emre uyar)

* Bir Fenerbahçe'li olarak çok üzüldüm ama motive olamadığınız zaman büyük takımlardan böyle fark yiyebiliyorsunuz. Beşiktaş umarım bir sonraki şampiyonlar liginde bu üzüntüyü düzeltebilecek şekilde güzel bir galibiyet alarak o muhteşem taraftarına hediye eder. (cem işçiler)

* bu takımın başarılı olabilmesi için sinan enginin gitmesi lazım o geldi herşey karıştı ertugrul hoca istediği gibi çıkartamıyor kadroyu... kaç senedir yeniden yapılanıyoruz yeter artık (abdullah aygül)

* Neredeyse tüm yorumları okudum.Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak çok üzüldüm.Fakat herkesin göz ardı ettiği bir noktada aynı futbolcuların daha 15 gün önce İnönüde bır tarih yazdığı...Ne olduda boyle farklı bır hezımet yasadık.Sahsi kanaatim Ertuğrul hocanın takımı psikolojik olarak bu maça hazırlamadığıdır.Ertuğrul Saglam buyuk takım calıstıracak bılgı tecrube ve vizyona sahıp degıldır ve daha cok calısması gerekıyor. (aykut ates)

* Beşiktaş'ın başkanı başka bahanelerle değilde futbolcularına eleştiri getirseydi bu sonuç olmazdı. Ertuğrul sağlam istediği oyuncuları alamadı.transferleri başkan gerçekleştirdi.Serdar Bilgiliyi daha çok arayacağız. demekki sadece parayla başkanlık olmuyor... (ata son)

* Yorum yapacak fazla bir şey yok aslında bnce bu bir dönemin sonu olmalı yoksa daha çok rezaletler yaşayacağımıza eminim (hüseyin kuş)

* Sinan Engin ve Demirören istifa etmelidir. Ertuğrul Sağlam ve futbolcuların % 80 iyi. Gruptan 2 maçıda alarak çıkabilirz.Henüz bişey kaybetmedik.Herşey bizim elimizde. (murat arslan)

* Sayın başkan bundan sonraki şampiyonlar ligi maçlarınada paf takımlan çıkmayı düşünüyormusunuz.Herhalde bundan kötü olmaz.Ama belkide uefa başkanı istifa ederde sizde paf takımlan çıkmak zorunda kalmazsınız (M.Şadi Okutan)

* ben hala dun ku macda mehmet sedef koray ıbrahım uzulmez gıbı topcuların bu tıp mac oyuncu olduklarını sanmıorum galatasaray lıverpool taraftarına ecel terlerı dokturdu ıngılterede ama besıktasımız bunu yapamadı acıl kadro da değişiklık lazım yoksa olmaz (önder özen)

* İlk başta şu gerçeği kabul edelimki liverpool dün akşam makina gibiydi hiçbir tekleme bile yoktu oyunun her anında maç 0-0'mış gibi oynadılar.karşısında kim olsa dayanamazdı düşünüyorum.tıpkı ROMA nın 7 tane yediği gibi.Dün akşam futbolcuların kariyerleri bir film şeridi gibi önlerinden geçti.ama geçen bu filmde bir sorun vardı oda filmde hiç reklam arası yoktu.reklam arasının olmayısı beşiktaşın dinlenmesine bile fırsat vermemişte ve bu yüzden yarım düzine golden bile fazla gol yemesine neden olmuştu. (salih bektaş)

* evet hepimiz çok üzüldük akşamki maça şuda bir gerçek ki;şam.ligi gerçekten haksız rekabetin ve haksızlıkların olduğu bir lig türk takımlarının bütçeleriyle avrupalıların arasında çok farklar var futbolcu zenginliği ise sınırsız kaliteli 20 yabancı kadrolu takımlara karşı ancak bukadar oluyor bence fıfa buna bir önlem almalı yapılan trasferlerde bununla doğru orantılı oluyor derler ya ne kadar ekmek okadar köfte misali (mehmet ali altun)

* dün gece türk futbolu için gerçekten gerçekten bir faciaydı.yıldırım demirören ve ekibinin sezon ortasında mutlaka olağanüstü kongreye giderek yönetimi birakmalıdır.Umarım ertuğrul sağlamıda kaybetmeyiz.seoznun 2. yarısına yeni yönetim ve ertuğrul sağlam ile devam edilmesi bundan yapılacak en doğru iştir.LÜTFEN BAŞKAN SEN İYİ BİR BEŞİKTAŞLISIN AMA BU İŞİ BECEREMİYORSUN BUNU KABUL ET ARTIK BIRAK ŞU BEŞİKTAŞIN YAKASINI. (süha erdemir)







Puan Durumu
  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
1 Galatasaray 11 7 4 0 21 6 25
2 Sivas 11 8 1 2 21 8 25
3 Fenerbahçe 11 6 4 1 17 10 22
Tümünü göster...
4 Beşiktaş 11 6 3 2 13 9 21
5 Kayseri 11 4 5 2 16 12 17
6 İ.B.B. Spor 11 5 2 4 15 11 17
7 Trabzon 11 4 4 3 14 11 16
8 Denizli 11 4 3 4 16 15 15
9 Ankaragücü 11 4 3 4 13 14 15
10 G.B. Oftaş 11 4 2 5 11 11 14
11 Gaziantep 11 4 2 5 14 15 14
12 Konya 11 3 4 4 12 20 13
13 V.Manisa 11 3 3 5 16 19 12
14 Bursa 11 2 5 4 11 13 11
15 Ç.Rize 11 3 1 7 10 23 10
16 G.Birliği 11 2 3 6 12 17 9
17 Ankaraspor 11 1 4 6 8 14 7
18 Kasımpaşa 11 2 1 8 7 19 7
21:45
Fenerbahçe - PSV Eindhoven
Şampiyonlar Ligi G Grubu karşılaşması (STAR TV)
Haftanın Maçları
11. Hafta
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 1  
 G.B. Oftaş 0  
  Konya 1  
 Fenerbahçe 2  
  Beşiktaş 1  
 G.Birliği 1  
  Denizli 2  
 Bursa 2  
  Ankaragücü 1  
 İ.B.B. Spor 1  
  Kayseri 1  
 Ç.Rize 1  
  V.Manisa 4  
 Sivas 4  
  Kasımpaşa 0  
 Gaziantep 1  
  Galatasaray 1  
Haftanın Maçları
12. Hafta
 Denizli Trabzon Cuma 20:00  
 Ankaraspor İ.B.B. Spor Cumartesi 14:00  
 Konya Ç.Rize Cumartesi 14:00  
 V.Manisa Bursa Cumartesi 14:00  
 Ankaragücü Gaziantep Cumartesi 14:00  
 Kasımpaşa G.B. Oftaş Cumartesi 14:00  
 Beşiktaş Sivas Cumartesi 20:00  
 Kayseri Fenerbahçe Pazar 16:00  
 Galatasaray G.Birliği Pazar 20:00