kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Hakemlerimize yazık oluyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Hakem İsmet Arzuman, "Ben görevimi bırakmayacağım" dese de federasyon tarafından istifaya zorlanacağı öğrenildi. Arzuman'ın, Haluk Ulusoy'un isteği ile hakemliği bırakacağı kaydedildi.

Tanzer Coşkun: Sevgili Beşiktaşlı arkadaşlar, geçen sene kupayı aldığınız hakem için neden bir söz söylemiyorsunuz. Hem o top gol olmasaydı, acaba kimi suçlayacaktınız? Biraz mert ve dürüst olun...

Kazım Altınok: Hakemlerimize yazık oluyor. Ya federasyonun ya da kulüplerin söylem ve baskılarıyla karşı karşıya kalıyorlar. Benim en çok üzüldüğüm şey; bu federasyonun ve kulüp yöneticilerinin kendi şahsi çıkarları için Türk futbolunu bitirme noktasına getirmeleri... Sayın İsmet Arzuman'ın maç esnasında pozisyonu çok iyi görememesi normal. Yorumcular yavaşlatılmış görüntülerden bile bir şey çıkaramadı ve bölündü günlerdir.

Neslihan Tokgözer: Eğer hakem istifa ederse o zaman görün siz yaygarayı.... Millet 'Ne bu hakemlerden çektiğimiz?' diye bağrınıyor. Akraba kıyağı yapmayalım, futbolu daha büyük bir kaosun içine sokmayalım lütfen. Eğer futbol camiasından gidecek biri varsa, o da Haluk Ulusoy'dur.