kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sakarya'da trafik kazası: 4 ölü

Yeni Haber
TEM Otoyolu'nun Sakarya'nın Sapanca ilçesi bölümünde, zincirleme kaza yapan araçlara bakmak için araçlarından inenlere, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

*KAZADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Önal Isırgan (53) yönetimindeki 34 TK 2888 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Sapanca bölümünde bariyerlere çarptı. Kaza yapan otomobile arkadan gelen Haydar Dilmen yönetimindeki 41 NB 489 plakalı kamyonet ve Mehmet Durmuş'un kullandığı 34 U 5289 plakalı kamyonetin çarpmasıyla zincirleme trafik kazası oldu. Bu sırada kazaya bakmak için araçlarından inen kişilere, arkadan gelen Aysun Akbay'ın kullandığı 34 DR 970 plakalı cip çarptı.

Kazada Güveniye Dilmen (48), Yadigar Doğu, Ziynet Isırgan ve Hasan Kozak olay yerinde öldü. Haydar, Zekiye, Serpil ve Mihraç Dilmen, İsmail Çiçek, Semih Çalışkan ve Öznur Uğuş yaralandı. Yaralılar, Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada yaşamını yitiren Dilmen, Kozak, Doğu ve Isırgan'ın cenazeleri, Sapanca Sağlık Ocağı'na kaldırılırken, yaralılardan İsmail Çiçek'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrasında TEM Otoyolu'nda bir süre ulaşım tek şeritten sağlanırken, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

(AA)