kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
EŞİ 6 AYLIK HAMİLE Şehit Halil Özçelik’in eşi Duygu Özçelik’in 6 aylık hamile. 6 yıllık mutlu bir evliliği olan Duygu Özçelik’in daha önce 2 kez, hamileliğinin 6. ayında düşük yaptığı öğrenildi.

Bayram töreninden şehit olmaya koştu

Hanefi CEYHAN / ORDU-SABAH
Şırnak yakınlarındaki Cudi Dağı'nda düzenlenen operasyonda terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan jandarma kıdemli üstçavuş Halil Özçelik'in eşi Duygu Özçelik'in 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. 6 yıllık evli olan Duygu Özçelik'in daha önce 2 kez hamile kaldığı ancak ikisinde de düşük yaptığı öğrenildi. Şehit Özçelik'in eşine vasiyeti nedeniyle cenazesi Ordu'da toprağa verilecek.

ÜZÜNTÜLÜYDÜ
Şehit Halil Özçelik'in (32) geçtiğimiz haftalarda Hakkari Dağlıca'da şehit düşen 12 asker ile aynı birlikte olduğu öğrenildi. Şehidin Ordu'da yaşayan kayınbiraderi Bülent Gönül, eniştesi Halil Özçelik'in 12 askerin şehit düşmesinden dolayı son derece üzüntülü olduğunu sürekli dile getirdiğini belirterek, "3 gün önce görüştük. Bana sürekli Hakkari Dağlıca'da, askerlerin şehit düşmesi olayını anlatarak çok üzüntülü olduğunu dile getiriyordu. 12 şehit askerin işlemlerini de bizzat kendisi takip ettiği için üzüntüsü artmıştı"dedi. Özçelik'in Şırnak'ta Cumhuriyet bayramı kutlamalarına katıldığını söyleyen kayınpederi Cevdet Gönül, "Bayram töreninin ardından ise, görevi çıktığı için hemen bayramı bırakarak görevlendirildiği bölgeye gitmiş. Akşam saatlerinde de bize çatışmada şehit düştüğü haberi geldi" diye konuştu. Acı olayı haber alan Özçelik'in kardeşi Ahmet Özçelik ise, görev yaptığı Ardahan Emniyet Müdürlüğü'nden izin alarak Ordu'ya geldi. Aslen Elazığlı olduğu öğrenilen şehidin, eşinin Ordulu olması ve eşine vasiyeti nedeniyle cenazesinin Ordu'da toprağa verileceği öğrenildi. Şehidin eşi Duygu Özçelik'in Şırnak'ta olduğu belirtildi.