kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
07:45 Türk Sineması
10:00 Süper Star
12:50 İtirazım Var
14:50 Senden Başka
16:40 Avrupa Yakası
19:00 atv Ana Haber Bülteni
20:00 Yerli Dizi
22:20 Yerli Dizi
00:40 Beyin Fırtınası
 
20:00 Yerli Dizi
Ünlü oryantal Tanyeli, Avrupa Yakası oyuncularına Hint dansı dersi verdi. Oyuncular hünerlerini bu akşamki bölümde sergileyecek.
Avrupa Yakası'nın oyuncuları bu akşam yayınlanacak 'Hindistan' bölümü için Oryantal Tanyeli'den dans dersleri aldı. Gülse Birsel, Binnur Kaya, Engin Günaydın ve Tolga Çevik, bir gün boyunca sadece dizide sergileyecekleri danslar için çalıştılar. Hint dansındaki tecrübesini konuşturan Tanyeli, onlara dansın tüm inceliklerini gösterdi. Bu bölümde kullanılan kostümler de Tanyeli Dans Akademisi tarafından hazırlandı. Oyuncuların dans konusunda çok kabiliyetli olduklarını söyleyen Tanyeli, 'Avrupa Yakası'nda hoca olarak varolmak bile çok güzel bir duygu. Her hafta kaçırmadan diziyi izliyorum' dedi.

'Bu konuda tekim'
Ünlü isimlerin birçoğuna dans hocalığı yapan Tanyeli 'Bu konuda tekim. Benim kalitemde kimse yok. Bunun da herkes farkında. O yüzden her zaman beni tercih ediyorlar' diyerek iddialı konuştu.

Dizide bu akşam cümbüş var
Avrupa Yakası, kolay kolay unutulmayacak bir bölümle karşınıza geliyor. İşte konusu: İffet Hanım, Aslı'nın boşanma haberiyle sarsılınca, teselliyi, Şahika'nın tavsiyesiyle, Hint felsefesinde bulur. Bu arada Makbule sadece ve sadece evlilik düşünüp hazırlıklardan bahsetmektedir. Burhan, aklı Şahika'da olduğu için bu durumdan rahatsızdır. Gerginlik artar ve Makbule- Burhan arasında tartışma çıkar. Bir akşam Makbule, Burhan'ın kafasına evde yaptığı ekmeği atınca Burhan şuurunu kaybeder ve kendini bir Hint filminin içinde bulur! atv 20.00
 
22:20 Yerli Dizi
Tiryakilik yaratacak 'El Gibi' bu akşam başlıyor. Naz Elmas ile Emre Altuğ dizide birbirini çok seven evli bir çifti canlandırıyor.
atv'nin merakla beklenen dizisi 'El Gibi' başlıyor. 'Özürlü bir bebeği bile bile dünyaya getirir misiniz?' sorusunu tartışmaya açacak dizide Naz Elmas ve Emre Altuğ rol alıyor.

Kötü haber var
Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle: Mutlu bir çift olan Ece ve Tolga doğacak bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için doktora gider. Ama beklemedikleri bir haberle karşılaşırlar. Genç çifti karşı karşıya getiren bu haber; Ece ve Tolga'nın evliliklerini sorgulamalarına sebep olur. Diğer yandan Yiğit Ece'ye aşıktır. Ece'nin annesi Meral de kızının Yiğit ile evlenmesini istemektedir. Bu durum Ece'nin evliliğini olumsuz etkilemektedir. Bakalım çift, sorunların üstesinden gelebilecekler mi? atv 22.20