kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Avrupa Yakası' ekibi oryantal dans dersi aldı

Esin ÖVET
Ünlü oryantal Tanyeli, Avrupa Yakası oyuncularına Hint dansı dersi verdi. Oyuncular hünerlerini bu akşamki bölümde sergileyecek..
Avrupa Yakası'nın oyuncuları bu akşam yayınlanacak 'Hindistan' bölümü için Oryantal Tanyeli'den dans dersleri aldı. Gülse Birsel, Binnur Kaya, Engin Günaydın ve Tolga Çevik, bir gün boyunca sadece dizide sergileyecekleri danslar için çalıştılar. Hint dansındaki tecrübesini konuşturan Tanyeli, onlara dansın tüm inceliklerini gösterdi. Bu bölümde kullanılan kostümler de Tanyeli Dans Akademisi tarafından hazırlandı. Oyuncuların dans konusunda çok kabiliyetli olduklarını söyleyen Tanyeli, 'Avrupa Yakası'nda hoca olarak varolmak bile çok güzel bir duygu. Her hafta kaçırmadan diziyi izliyorum' dedi.

'Bu konuda tekim'
Ünlü isimlerin birçoğuna dans hocalığı yapan Tanyeli 'Bu konuda tekim. Benim kalitemde kimse yok. Bunun da herkes farkında. O yüzden her zaman beni tercih ediyorlar' diyerek iddialı konuştu.

Dizide bu akşam cümbüş var
Avrupa Yakası, kolay kolay unutulmayacak bir bölümle karşınıza geliyor. İşte konusu: İffet Hanım, Aslı'nın boşanma haberiyle sarsılınca, teselliyi, Şahika'nın tavsiyesiyle, Hint felsefesinde bulur. Bu arada Makbule sadece ve sadece evlilik düşünüp hazırlıklardan bahsetmektedir. Burhan, aklı Şahika'da olduğu için bu durumdan rahatsızdır. Gerginlik artar ve Makbule- Burhan arasında tartışma çıkar. Bir akşam Makbule, Burhan'ın kafasına evde yaptığı ekmeği atınca Burhan şuurunu kaybeder ve kendini bir Hint filminin içinde bulur! atv 20.00
Haberin fotoğrafları